JC

Verslag sinterklaasavond jeugdcommissie

Het is weer de tijd dat Sinterklaas in het land is. Dit moest natuurlijk ook op de korfbal gevierd worden. Op vrijdag 24 november hebben wij met de jeugdcommissie een sinterklaasavond georganiseerd voor onze F-spelers en de kangoeroes.

De kinderen waren om 18.55 welkom en het stroomde al snel vol. Ze hadden er allemaal zin in! Er werd uitgelegd wat er ging gebeuren en meteen kwamen er 2 pieten bonkend van buiten de kantine in.

Ze strooiden allemaal snoepgoed voor de kinderen. Hierna begonnen we met de verschillende activiteiten. De kinderen gingen tekenen, sjoelen, stoelendans en een parcours afleggen om een pietendiploma te behalen.

De 2 pieten deden mee met de kinderen, maar al snel zagen we dat de kinderen veel beter waren dan de pieten. Die moesten het nog leren. Na 40 minuten was het tijd voor de komst van de Sint. De Sint kwam maar niet dus de kinderen bleven hard zingen tot hij eindelijk kwam met nog 2 pieten.

Sinterklaas riep elk team om de buurt naar voren en hij wist van elk kind wel iets liefs te vertellen over de korfbal. De kinderen kregen hier hun pietendiploma van de Sint en een mooi cadeautje. Er waren rond de 35 kinderen die super enthousiast waren! Het was een geslaagde avond met veel blije kinderen.

Als laatste willen we iedereen bedanken die heeft meegeholpen om deze activiteit te kunnen uitvoeren!
Met vriendelijke groet,
Jolien Baljeu

Meer berichten