Sponsor worden?

Het sponsoren van CKV Nieuwerkerk kan op vele manieren. Wat te denken van shirtsponsoring, trainingspakken, advertenties op de website, reclameborden langs het veld, balsponsor in de zaal of het sponsoren van een speciale activiteit? Kortom te veel om op te noemen en veel is bespreekbaar.

Wat kunnen wij als een van de grootste verenigingen van de regio (met zo’n 460 leden) voor uw bedrijf betekenen? Uw bedrijf promoten bij een familiesport bij uitstek, vertegenwoordigd in alle leeftijden!

Als u geïnteresseerd bent in de vele mogelijkheden of eens een keer de sfeer wilt proeven van de korfbalwereld, neem dan contact op met: Gert Pierik, telefoon 06 27119143 of stuur een E-mail

MOGELIJKHEDEN VAN SPONSORING BIJ

CKV NIEUWERKERK

Bordsponsoring
Er zijn bij CKV Nieuwerkerk veel verschillende vormen van sponsoring mogelijk. Allereerst bestaat er de mogelijkheid om een reclamebord te plaatsen. Door de komst van de nieuwe velden en onze nieuwe sporthal kunnen wij ook voor de bordsponsoring verschillende mogelijkheden aanbieden. Zo kan er een bord langs het kunstgrasveld worden geplaatst, op een van de sponsordoeken in de sporthal, langs het terrein met zicht vanaf de Laan van Avant-Garde of de A20, of bij het elektronische scorebord. Uiteraard is een combinatie van bovenstaande mogelijkheden ook mogelijk.

Sponsoring trainingspakken en sporttassen
U kunt er ook voor kiezen om trainingspakken en/of sporttassen van een ploeg te sponsoren. Zo is Rio Print de sponsor van de trainingspakken en de sporttassen van Nieuwerkerk C1. Muta levert prachtige CKV-trainingspakken en speciale CKV-sporttassen. Een unieke kans om uw bedrijf binnen de korfbalsport te promoten en om uw sponsorploeg er prachtig bij te laten lopen.

Shirtsponsoring
Het is uiteraard mogelijk om het logo van uw bedrijf op het wedstrijdshirt van een van de teams van CKV Nieuwerkerk te plaatsen. In samenwerking met onze partner Muta Sport kunnen wij uw logo verwerken in het prachtige shirt van CKV Nieuwerkerk. Alle mogelijke weergave in alle kleuren is mogelijk. Wij streven ernaar om al onze teams in de nieuwe shirts van Muta te laten spelen.

De afgelopen jaren heeft de PR-commissie diverse nieuwe shirtsponsors aangetrokken. Zo spelen alle F-teams in shirts van Easy Container Service en dragen alle E-pupillen shirts van snackbar Verhage. De 1/2 selectie loopt er al jaren prachtig bij in de kleding van hoofdsponsors Feenstra & ProfiLease. Verder hebben we bij de senioren trouwe shirtsponsors als FNK v.d. Meer (Nieuwerkerk 4), SterAirco (Nieuwerkerk 6) en HWH accountants (Nieuwerkerk 11). Eind 2013 zijn daar Capelse Streekbouw (Nieuwerkerk 5) en BIJ Bourgondisch (Nieuwerkerk 7) bijgekomen. We zijn nog voor vijf seniorenteams op zoek naar een shirtsponsor, namelijk Nieuwerkerk 3, 8, 9, 10 en 12.
Bij de jeugd hebben we Formido als shirtsponsor voor de A1 en Bos Roses voor de A2. We zijn nog op zoek naar een sponsor voor de A3. De B1 wordt gesponsord door Imbema Rhiwa en de B3 speelt in de shirts van ISM. Voor de B2 zoeken we nog een shirtsponsor. Deze ploeg loopt al wel in de prachtige inschietshirts van het Ronald Mc Donald huis. Een unieke samenwerking tussen CKV Nieuwerkerk en BDS.
Voor al onze C-teams (vier stuks) zijn we op zoek naar een shirtsponsor en ook onze vier D-teams zijn nog zonder shirtsponsor.
Andere mogelijkheden van sponsoring
Naast bovengenoemde opties kunnen wij u ook nog aanbieden:
  • Het plaatsen van uw logo als banner op onze goed bezochte en prachtige nieuwe website www.ckvnieuwerkerk.nl;
  • Het plaatsen van uw logo op het grote tv-scherm in de kantine;
  • Het steunen van een goed doel en CKV Nieuwerkerk tegelijkertijd via shirtsponsoring van het logo van Ronald Mc Donald Huis.
Kortom, genoeg sponsormogelijkheden bij CKV Nieuwerkerk. Neem vrijblijvend contact op via pr@ckvnieuwerkerk.nl of spreek een van onze leden aan.
PR-commissie CKV Nieuwerkerk