JTC / PR

Resultaten jeugd 17 juni

Onder wederom tropische omstandigheden speelden bijna alle jeugdteams van CKV Nieuwerkerk de laatste wedstrijd van dit seizoen. Er waren natuurlijk wat kampioenswedstrijden. We konden als nieuwe kampioenen begroeten de F2, de F3, de D2 en de D4! Gefeliciteerd allemaal!

De D1 verlengde het seizoen met nog een weekje door wederom de finale van het NK te halen! Deze finale is op zaterdag 24 juni in Driebergen om 11.30u.

Er kwamen zaterdag 25 van de 30 jeugdteams in actie. De E3 speelde twee wedstrijden en daarom hebben we 26 uitslagen. Van die 26 wedstrijden werden er 12 gewonnen, 12 verloren en 2 gelijkgespeeld. Voor veel teams was dit dus de laatste wedstrijd. Die spelers gaan lekker zomer vieren! Geniet ervan en tot volgend jaar! Of tot volgende week langs de lijn als supporter bij de finale van de D1!

Heb je een leuke foto of verslagje van de wedstrijd? Mail deze dan naar pr@ckvnieuwerkerk.nl

F-pupillen

Van onze vijf door OPEN MAATWERK gesponsorde F-teams kwamen er zaterdag vier in actie. De F1 speelt pas woensdag de laatste wedstrijd van het seizoen. Twee van de drie kampioenswedstrijden werden gewonnen. Helaas verloor de F4. F2 en F3 werden wel kampioen! Klasse!

Nieuwerkerk F1 speelt woensdag de laatste wedstrijd uit bij TOP in Sassenheim. De wedstrijd was verzet vanwege de halve finale van de D1.

Nieuwerkerk F2 is kampioen!! De kampioenswedstrijd bij De Meervogels F1 werd overtuigend met 5-15 gewonnen! De F2 sluit een sterk veldseizoen zo af met een verdiend kampioenschap! Een 1e plek met 10 punten en maar liefst 105 doelpunten, wat knap! Gefeliciteerd F2!

Nieuwerkerk F3 maakt het wel heel spannend thuis tegen ONDO F2. In de kampioenswedstrijd moest de ploeg er hard voor werken. Het werd uiteindelijk 7-6 voor Nieuwerkerk F2! Ook kampioen! Gefeliciteerd! Samen met Olympia F1 kampioen met 10 punten.

Nieuwerkerk F4 had de vierde kampioen bij de F-teams kunnen zijn. Helaas ging de kampioenswedstrijd tegen RWA F2 met 12-10 verloren. Dat moet vast heel spannend zijn geweest. RWA kampioen met 10 punten. Nieuwerkerk 2e met 8 punten. Goed gedaan. Gefeliciteerd RWA!

Nieuwerkerk F5 is al weer eventjes geleden kampioen. Maar de ploeg won ook de laatste wedstrijd van dit seizoen. In Rotterdam tegen Eureka F1 werd het 6-15 voor onze F5. Goed gedaan! Daarmee met een 100% van 12 punten geëindigd. Super!

E-pupillen

Van onze tien door EYE FOR GROWTH en BURO BOUWFYSICA gesponsorde E-teams kwamen zaterdag 9 ploegen voor de laatste keer in actie. Alleen de E10 niet. De E3 speelde ook doordeweeks nog een wedstrijd. Vijf winstpartijen, 3x verlies en een gelijkspel.

Nieuwerkerk E1 werd vorige week al kampioen in deze sterke poule. KVS kon nog op gelijke hoogte komen, maar dat is niet gebeurd. Nieuwerkerk E1 won namelijk de laatste wedstrijd thuis met 12-8 van Fortuna E1. Goed gedaan! Kampioen met 9 punten. Gefeliciteerd en fijne zomer! Succes volgend jaar in de D.

Nieuwerkerk E2 sloot het seizoen af met een uitwedstrijd bij Olympia E1. De mooie overwinning van vorige week kreeg helaas geen goed vervolg. Thuis was er nog met 8-3 gewonnen van dit team. Dit keer een 9-7 nederlaag. De E2 eindigt met 4 punten op de 4e en laatste plek in deze poule.

Nieuwerkerk E3 speelde donderdag in Zoetermeer tegen De Meervogels E1. Er werd met 9-7 verloren, maar dat is natuurlijk een veel betere uitslag dan de 7-15 nederlaag thuis. Zaterdag was de thuiswedstrijd tegen Achilles E1. Vorige keer werd dat 15-1 voor Achilles. Ook dit keer liet de E3 zien gegroeid te zijn de afgelopen periode. Het werd nu maar 12-14 voor Achilles. Volgende week zaterdag om 10u de laatste wedstrijd thuis tegen ALO. Misschien kan er nog wat aan het tijdstip worden gedaan, zodat ook de E3 bij de finale van de D1 kan kijken.

Nieuwerkerk E4 speelde thuis tegen KCR E2. Uit werd dat 8-8. Ook nu waren de twee teams weer mooi aan elkaar gewaagd. Eindstand 13-13. Leuke wedstrijd! De E4 eindigt met 4 punten op de 3e plek achter KCR en Vitesse.

Nieuwerkerk E5 speelde thuis tegen Valto E3. Eerder een spannende uitwedstrijd die nipt met 13-12 werd verloren. Zaterdag was het helaas niet zo spannend. Valto won met 6-12. De E5 eindigt ook op de 3e plek met 3 punten, boven Maassluis E1.

Nieuwerkerk E6 deed onze buur IJsselvogels E1 een plezier! Er werd voor de 2e keer dit veldseizoen van kampioen Dunas E1 gewonnen! Uit was 4-8. Nu werd het 10-8. IJsselvogels E1 won met 13-29 en is daardoor samen met Dunas kampioen met 8 punten. Nieuwerkerk E6 eindigt met 6 punten daar net achter. Mooie afsluiting van de E6!

Nieuwerkerk E7 sloot het seizoen af met een mooie 5-8 overwinning op Phoenix E2 in Zoetermeer. Thuis was er nog met 4-8 verloren, dus een knap resultaat voor de E7! Hierdoor eindigen zij als 3e met 4 punten.

Nieuwerkerk E8 won ook! Knap met 7-12 van KOAG E3 in Krimpen aan den IJssel. Goed gedaan! De eerste wedstrijd tegen KOAG werd verloren met 3-5. Met 5 punten eindigt de E8 dit veldseizoen op de 3e plek boven KOAG.

Nieuwerkerk E9 boekte de tweede overwinning op rij. Een ruime 10-2 zege op RWA E4. Heel goed gedaan! Een mooie 2e plek met 7 punten achter het ongenaakbare Nexus E1. Mooie prestatie van de E9!

Nieuwerkerk E10 speelt volgende week om 9u de laatste wedstrijd thuis tegen ONDO E7.

D-pupillen

Onze door MAKELAAR LAGENDIJK gesponsorde D-teams kwamen zaterdag allemaal in actie. De D4 en D2 werden kampioen! De D1 won de halve finale en gaat weer naar de finale. De D3 verloor net aan.

Nieuwerkerk D1 speelde de halve finale om het kampioenschap van Nederland. In Ridderkerk was het sterke Albatros de tegenstander. Albatros had dit hele veldseizoen nog niet verloren, dus dat zou spannend worden. Nadat de coaches hun eigen teams hadden voorgesteld aan het publiek schoot Nieuwerkerk uit de startblokken. Met goed spel werden veel kansen gecreëerd en ook afgerond. Samen met wat vuurwerk, fakkels en rookbommen zorgden voor een goed Nieuwerkerks humeur. Na ruim tien minuten een 4-0 voorsprong. Albatros kwam terug in de wedstrijd met twee schoten, 4-2. Na snelle 5-2 volgde een moeizame fase. Beide teams kwamen niet los van elkaars goede defensie. Ruststand was ook 5-2. Na rust een aantal snelle goals van Nieuwerkerk en Albatros, 7-4. Daarna sloeg Nieuwerkerk D1 een beslissend gaatje. De ploeg speelde een sterke halve finale en verdedigde vooral erg goed. Eindstand 12-5! Nieuwerkerk D1 wederom naar de finale om het kampioenschap van Nederland. Gefeliciteerd! De finale is zaterdag 24 juni in Driebergen om 11.30u. Tegenstander is net als in de zaal Koog Zaandijk D1. In de zaal waren zij met 11-16 te sterk. Zaterdag kans op revanche voor onze toppers van de D1! Geef je snel op voor de supportersbus via pr@ckvnieuwerkerk.nl

Nieuwerkerk D2 speelde al vroeg op de ochtend de kampioenswedstrijd! De wedstrijd was verzet naar 9.00u, zodat de D2 daarna snel naar de D1 kon (bedankt KOAG). Nieuwerkerk D2 en KOAG D1 stonden samen bovenaan met 8 punten. De winnaar van deze kampioenswedstrijd werd kampioen. Het duurde even voordat de D2 op gang kwam. Heel lang leek de ruststand 0-1 te worden. Dat werd 0-2. In de tweede helft liep de D2 uit naar een 0-5 voorsprong om uiteindelijk met 2-6 te winnen! Kampioen! Gefeliciteerd! 10 punten en vooral met een hele goede verdediging kampioen! Klasse!

Nieuwerkerk D3 speelde uit bij Korbis D3. Thuis was er met 3-2 gewonnen. Dit keer een leuke wedstrijd met veel goals, maar helaas een 10-9 nederlaag. Het seizoen is nog niet voorbij voor de D3. Volgende week de laatste wedstrijd. Om 10u thuis tegen HKV/Ons Eibernest D1.

Nieuwerkerk D4 werd de 3e kampioen op het veld bij de D-teams! De afgelopen weken werd de kampioenswedstrijd al twee keer verloren. Maar zaterdag was het raak! De uitwedstrijd bij ODO D2 werd met 1-8 gewonnen! 8 punten en misschien komt Valto D3 nog wel op gelijke hoogte! Het derde kampioenschap van de D4 dit seizoen! Knap! Gefeliciteerd!

Nieuwerkerk D5 speelde ook een kampioenswedstrijd. Uit bij kampioen Ten Donck D1 kon de D5 op gelijke hoogte komen. Dan moest er wel gewonnen worden van de kampioen. Dat lukte helaas niet. Net als in Nieuwerkerk (toen 3-7) was Ten Donck te sterk. Dit keer met een groot verschil. 12-1. Toch een mooi seizoen voor de D5 met veel ontwikkeling en nu 8 punten gehaald.

C-aspiranten

Dan de C-teams van VISSTER ELECTROTECHNIEK. Daar kwamen er zaterdag vier van in actie. De kampioenen C4 en C5 verloren. Ook de C3 verloor. Knappe zege van de C2!

Nieuwerkerk C1 was al klaar met het seizoen. De kampioen uit de poule van de C1, Fortuna C1, verloor de halve finale met 13-15. De finale bij de C-jeugd is Groen Geel – Wageningen.

Nieuwerkerk C2 sloot het seizoen heel mooi af. Vorige week al dik gewonnen, doordeweeks gewonnen van de D1 en nu met 7-8 de derby van KCC C1 gewonnen! Klasse! Daardoor een 5e plek in deze poule van 7 met 4 punten. Boven Achilles C1 en KCC C1.

Nieuwerkerk C3 sloot het seizoen af met een thuiswedstrijd tegen KVS C2, de kampioen in de poule. Helaas een 6-11 nederlaag voor onze C3. Met 6 punten eindigen zij op een gedeelde 2e plek.

Nieuwerkerk C4 sloot het seizoen woensdagavond al af. De uitwedstrijd bij Avanti werd enigszins verrassend met 6-2 verloren. De kampioenen van de C4 hadden vast te veel last van de hitte. Toch een mooi kampioenschap met 10 punten!

Nieuwerkerk C5 was al kampioen geworden vorige week. Ze moesten nog wel even op de foto gezet worden. Ook werd er nog een wedstrijd gespeeld. Thuis tegen Weidevogels C2. De C5 kon zich net als de C4 niet meer opladen na alle festiviteiten van het kampioenschap. Daarom een 3-4 nederlaag in deze laatste wedstrijd. Kampioen met 9 punten! En dus een foto:

B-aspiranten

Van onze drie B-aspirantenteams van INIZIO speelden zaterdag de B2 en de B3

Nieuwerkerk B1 was al uitgespeeld. Kampioen PKC B1 verloor de halve finale van DVO. Finale bij de B is DVO B1 tegen Fortuna B1.

Nieuwerkerk B2 sloot af met een thuiswedstrijd tegen de kampioen VEO B1. Uit kon de B2 lang meekomen maar werd met 12-10 verloren. VEO sloeg op de warme Kleine Vink in de eerste helft al een gaatje en won uiteindelijk met 9-14. Nieuwerkerk B2 eindigt op de 3e plek.

Nieuwerkerk B3 speelde de laatste wedstrijd van dit seizoen uit bij Vriendenschaar B2 in Hardinxveld. Voor Vriendenschaar B2 was dit de kampioenswedstrijd. Thuis had de B3 met 10-14 verloren van deze tegenstander. Dit keer was het verschil groter. Vriendenschaar won met 20-10 en werd kampioen. Gefeliciteerd.

A-junioren

Tot slot onze twee JUMBO-juniorenteams. De A1 was al uitgespeeld. De A2 sloot af met een gelijkspel.

Nieuwerkerk A1 was al klaar met de competitie. De nummer 2 uit hun poule, Die Haghe A1, was hard op weg naar de finale. In de slotfase verloren zij helaas van DVO A1. De kampioen uit de poule van Nieuwerkerk, PKC A1, haalde ook de finale niet. Zij verloren de halve finale van KZ A1. Finale bij de A-jeugd is dus KZ A1 – DVO A1. KZ en DVO dus met twee teams aanwezig op de finale dag in Driebergen.

Nieuwerkerk A2 werd vorige week al kampioen. De laatste wedstrijd was om DES keizers baard bij DES A1 in Delft. In een leuke wedstrijd werd er met 11-11 gelijkgespeeld. Kampioen met 20 punten uit 12 wedstrijden. Klasse. Volgend jaar speelt de A2 in de 1e klasse. Goed gedaan!

Fijne zomer!

Meer berichten