PR

Patricia Thomas met TUI at Home sponsor van NK Halve Finales Veld Hoofdklasse

Al eerder werd bekend dat CKV Nieuwerkerk de trotse organisator is van de NK Halve Finales Veld Hoofdklasse op 15 juni. Tijdens dit belangrijke evenement zullen de beste D1, C1 en D1 jeugdteams van Nederland strijden om de NK finale plaatsen.

Met veel genoegen kunnen wij nu ook bekend maken dat Patricia Thomas met TUI at Home de sponsor is van dit fantastische evenement. Patricia Thomas is gespecialiseerd in persoonlijk advies voor de ideale reis of familievakantie. Met jarenlange ervaring in de reisbranche is Patricia de samenwerking aangegaan met TUI at Home als zelfstandig reisadviseur. Dus ben je op zoek naar de ideale reis maar geen zin of tijd om zelf urenlang achter de computer te zitten dan ben je bij Patricia aan het goede adres. Met persoonlijk advies op flexibele tijden staat Patricia klaar om verschillende leuke & mooie reisideeën samen te brengen tot een fantastische reis die precies bij jouw vakantie wensen past.

De komende weken en op de NK Halve Finaledag zelf zullen we meermaals aandacht geven aan deze nieuwe sponsor. Dus neem vooral contact op met Patricia als je nog nadenkt over die ene mooie vakantie die je wilt maken en dit Patricia wilt laten regelen. Laat je verrassen door haar nieuwe ideeën, want.. een vakantie is meer dan op reis gaan!

Namens de PR commissie

 

Meer berichten