De JTC zoekt Coördinatoren voor de C en B jeugd

Beste leden van CKV Nieuwerkerk,

De Jeugd Technische Commissie (JTC) zoekt ter versterking voor volgend seizoen Coördinatoren voor de C- en B jeugd (breedtesport).

Om een beeld te geven: de JTC organiseert alles wat voor onze jeugdteams nodig is om te kunnen korfballen. Denk aan het indelen van de teams, het aanstellen van trainers/coaches en zorgen voor trainingsschema’s en oefenwedstrijden.

Eigenlijk zijn wij altijd wel op zoek naar mensen die onze commissie willen komen versterken. Dus als je het leuk vindt om hier een bijdrage aan te leveren, laat het ons weten!

Voor volgend seizoen zoeken we concreet twee Coördinatoren voor de breedtesport teams van de C jeugd (11-13 jaar) en B jeugd (13-15 jaar) die het stokje willen overnemen van de huidige Coördinatoren die aan het einde van dit seizoen zullen stoppen.

In deze rol ben je mede verantwoordelijk voor het samenstellen van de jeugdteams en het benaderen en indelen van trainers en coaches. Je volgt de ontwikkeling van spelers in jouw lichting gedurende het jaar en stuurt bij waar dat nodig is. Kennis van korfbal is dan ook een absolute pré. Je staat in nauw contact met de trainers en bent hun aanspreekpunt, net als voor de spelers en hun ouders. Daarnaast neem je deel aan de JTC vergaderingen (ongeveer 8 per seizoen) en denk je mee in het jeugdbeleid van de vereniging.

Is deze rol jou op het lijf geschreven of heb je misschien nog extra vragen? Stuur een mailtje naar jtc@ckvnieuwerkerk.nl en we nemen snel contact met je op!

Sportieve groet,

De JTC