Jeugdcommissie stelt zich voor!

Hallo allemaal! Wij zijn de jeugdcommissie van CKV Nieuwerkerk. Wij zijn een groep (oud) korfballers van CKV Nieuwerkerk die op vrijwillige basis leuke (niet-korfbalgerelateerde) activiteiten voor onze jeugdleden (F t/m B) organiseren. Wij vinden het belangrijk om kinderen uit verschillende teams en van verschillende leeftijden met elkaar te verbinden. Dit doen wij allemaal met super veel plezier! Ben je nou benieuwd wie wij allemaal zijn? Wat onze rol is en waar wij het meest naar uit kijken? Lees dan vooral even door! Wij gaan ons allemaal even aan jullie voorstellen.

Mika:

Hallo! Ik ben Mika de Ruiter en ik ben 18 jaar oud. Heel mijn leven speel ik al bij CKV Nieuwerkerk! Dit jaar zit ik voor het eerst in de selectie van CKV.

Nu ik al zolang bij Nieuwerkerk speel, wilde ik graag wat voor de club doen. Dit jaar werd aan mij gevraagd om bij de jeugdcommissie aan te sluiten en natuurlijk vond ik dat superleuk! De activiteiten organiseren en natuurlijk het kamp vind ik erg leuk om te doen. De kinderen worden hier blij en enthousiast van en dat is ook een reden waarom ik het erg leuk vind.
Ik heb er veel zin in dit jaar en ik hoop dat we de kinderen een zo leuk mogelijk jaar geven en natuurlijk er een superleuk kamp van maken!

Laura:

Mijn naam is Laura van den Bosch en ik ben 29 jaar. Vanaf mijn 5e ben ik lid van CKV Nieuwerkerk en als jeugdlid heb ik altijd met veel enthousiasme deelgenomen aan alle activiteiten die de jeugdcommissie van toen voor ons organiseerde. Ik vind het erg leuk om de huidige jeugd net zo veel plezier met elkaar te laten beleven naast het korfballen. Sinds vorig seizoen ben ik de voorzitter van de jeugdcommissie.

In het dagelijks leven sta ik voor de klas en zelf korfbal ik in het 5e en erg gezellig vriendenteam. Ik kijk erg uit naar aankomend seizoen, het meest naar het nieuwe kamphuis dat op een hele toffe locatie midden in het bos staat!

Jelmer:

Hallo! Ik ben Jelmer Huijser en ben nog slechts 28 lentes jong. Vanaf mijn 4de ben ik al lid bij CKV Nieuwerkerk en heb alle teams doorlopen van de F tot aan de senioren waar ik momenteel met veel plezier mijn korfbalkunsten toon in het 3de.

Ik ben al vanaf mijn 18de lid van de jeugdcommissie en ga komend jaar dus mijn 10de jaar in en in al die jaren heb ik nog nooit het kamp gemist wat ik persoonlijk toch wel het allerleukste vind van alle activiteiten! Ik vind het prachtig om te zien dat de kinderen zo kunnen genieten tijdens activiteiten en 3 dagen kamp, dat is uiteindelijk het belangrijkste en daar doen we het ook allemaal voor!

Als lid van de jeugdcommissie ben ik verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten en draag ik mij steentje bij tijdens alle activiteiten. Ik hou ervan om lekker gek te doen tijdens deze activiteiten en de kinderen zullen me dan ook prettig gestoord vinden 😉 Ik kijk alweer uit naar een nieuw jaar met leuke activiteiten, ik hoop de kinderen ook!

 

Ashwin:

Mijn naam is Ashwin Bäcker en ik ben 23 jaar oud. Ik speel al sinds mijn 5e levensjaar bij CKV Nieuwerkerk en heb altijd op het hoogste niveau gespeeld. Dit heb ik tot mijn 18de gedaan. Na 2 (gedwongen) tussenjaren ben ik met veel plezier weer gaan spelen. Op dit moment speel ik in de B-selectie (3e-4e).

Sinds vorig seizoen (2021-2022) zit ik bij de Jeugdcommissie. Ik ben bij de Jeugdcommissie gegaan omdat ik het leuk vind om een bijdrage te leveren aan het plezier van de kinderen bij CKV Nieuwerkerk. Dit door onder andere activiteiten te organiseren en de kinderen hierin te begeleiden op een leuke en positieve manier. Zo vind ik kamp altijd erg leuk om te organiseren. De spanning van het niet weten wat je gaat doen naar het plezier als deze spanning weg valt bij de kinderen, de superleuke activiteiten die we gaan doen en vergeet de bonte-avond natuurlijk niet.

Binnen de Jeugdcommissie ben ik medeverantwoordelijk voor het beheer van de social media-accounts. Alles wat op Instagram, Facebook en eventuele vervolg accounts beheer ik en zorg ik ervoor dat alle informatie gedeeld wordt. Ik kijk waanzinnig uit naar een superleuk en gezellig seizoen waarin we hopelijk zoveel mogelijk kinderen bij de activiteiten te zullen zien! Tot snel

Lisette:

Ik ben Lisette Reijntjes-Datema en inmiddels alweer 31 jaar.

Sinds mijn 6e ben ik lid van CKV Nieuwerkerk. In die tijd heb ik in allerlei verschillende teams gezeten. Ik wilde graag wat voor de club terug doen. Vooral in de 9 jaar dat ik bij de selectie zat, heb ik gezien wat de club allemaal regelde. Ik ben op zoek gegaan naar iets wat bij me past en zodoende ben ik bij de jeugdcommissie gegaan.

Het leuke aan de jeugdcommissie is het regelen van de activiteiten en de (voor)pret die we hebben als leiding. Naast dat het altijd heel leuk is, is het ook heel leerzaam. Je leert om te gaan met verantwoordelijkheid, plannen en organiseren. Het regelen van de dingen eromheen, om het voor de kinderen zo leuk mogelijk te maken is altijd zo dankbaar.

Achter de schermen moet er altijd veel geregeld worden. De activiteiten door het jaar heen worden altijd door 2 of 3 mensen georganiseerd. Op de avond van de activiteit zijn we (bijna) altijd met alle leiding aanwezig.

Dit is het 6e jaar dat ik in de jeugdcommissie zit. Naast plannen en organiseren van activiteiten, ben ik ook de penningmeester. Het is ook leuk dat de ouders van sommige kinderen, zelf als leiding mee gingen toen ik nog een jong meisje was. Wie weet zijn er nu ook kinderen die later de leiding zullen zijn van mijn zoontje Sem. Dit jaar is er weer een hele leuk groep leiding.  We kunnen een hoop van elkaar leren. Ik heb weer zin in een leuk seizoen met allemaal leuke, avontuurlijke, gezellige en sportieve activiteiten. Natuurlijk kijk ik vooral uit naar het kamp. Dan hebben we echt de tijd om alle kinderen te leren kennen en lekker gek te doen als leiding.

En natuurlijk naar de baksels en al het lekkers dat wordt meegeven door de ouders op kamp😉.

Ellenoor:

Hi! Mijn naam is Ellenoor Huijser, ik ben 28 jaar oud en inmiddels al voor het 6e jaar aangesloten bij de jeugdcommissie van onze vereniging. Wat gaat de tijd toch hard! 6 jaar geleden ben ik overtuigd door wat oude commissieleden om mee te gaan op kamp. Na jaren zelf mee te zijn geweest was het leuk om het eens van de andere kant mee te maken. Daarna heb ik besloten om helemaal aan te sluiten bij een commissie met leuke enthousiaste vrijwilligers.

Helaas zal ik dit jaar niet mee om kamp gaan, maar ik ben op de achtergrond zeker nog betrokken met alle activiteiten. Wanneer er nieuwe activiteiten georganiseerd worden ben ik verantwoordelijk voor het aanmeldformulier en daarnaast beheer ik de e-mail van onze commissie.

Het is leuk om iets te kunnen doen voor de vereniging en daarnaast elk jaar weer nieuwe kids te zien aansluiten. Ook dit jaar hebben we weer nieuwe commissieleden, wat voor meer energie en enthousiasme zorgt!

Anouk:

Hoi! Ik ben Anouk van Santen en ik ben 20 jaar. Ik zit al m’n hele leven op de korfbal en speel nu in het 3e. Ik ben sinds dit jaar nieuw in de jeugdcommissie. Het lijkt mij leuk om de activiteiten te organiseren en vooral om te zien hoeveel plezier de kinderen hebben tijdens de activiteiten! Op dit moment kijk ik vooral uit naar het kamp waar we het 3 dagen lang heel gezellig gaan hebben met elkaar! Ik hoop dat de kinderen er ook zin in hebben en dat we elkaar snel zien bij de activiteiten!

Jochem:

Hoi! Ik ben Jochem Hogeweg en ben 26 jaar. Ik speel sinds mijn 6e bij CKV Nieuwerkerk. Dit seizoen kun je mij zien spelen bij het 3e! Na een jaar gestopt geweest weer de slimme keus gemaakt om gezellig weer te komen spelen. Hierna heb ik ook de keus gemaakt om me aan te melden bij de leukste commissie van de club!

Binnen de jeugdcommissie help ik met het organiseren van de avonden en natuurlijk het kamp. Het plezier wat we met elkaar hebben en over kunnen geven aan de kids is waar we het allemaal voor doen.

Waar ik het meest naar uit kijk is het kamp! Als kind vond ik dat al het leukste van het seizoen. Nu ik meega als leiding is het weer fantastisch.  De zenuwen van de kids aan het begin tot de vermoeidheid aan het einde! Ik hoop dat het weer een top jaar gaat worden met veel gezelligheid.

Jolien:

Hooi! Ik ben Jolien Baljeu en ik ben 20 jaar. Ik heb eigenlijk altijd al op korfbal gezeten. Op dit moment speel ik in de selectie in het 2e. Dit is mijn eerste jaar bij de jeugdcommissie. Ik ben bij de jeugdcommissie gegaan omdat ik het begeleiden van activiteiten voor kinderen erg leuk vind. Ik heb nu al zin om op kamp te gaan. Ik hoop dat we zo veel mogelijk kinderen gaan zien bij de activiteiten die wij organiseren!

Tot snel 🙂

Myrle:

Hoii, mijn naam is Myrle van der Jagt en ik ben 20 jaar oud.

Vanaf mijn 4de zit ik al bij CKV Nieuwerkerk en heb ik van ik alle teams doorlopen vanaf de F tot de senioren. Op dit moment speel ik in het 4de. Sinds vorig seizoen ben ik lid van de jeugdcommissie. Als lid van de jeugdcommissie help ik bij het organiseren van de activiteiten en help ik bij de activiteiten.

Ik zit in de jeugdcommissie omdat ik het leuk vind om activiteiten te organiseren voor de kinderen en dan uiteindelijk ook te zien hoeveel plezier de kinderen hebben tijdens een activiteit. Dit jaar kijk ik denk ik wel echt het meest uit naar kamp waar we allerlei leuke activiteiten gaan doen en de kinderen nog beter leren kennen. Ik heb in ieder geval heel veel zin in de activiteiten ik hoop jullie ook.

Wouter:

Ik ben Wouter Wilhelm en ben 22 jaar oud. Sinds kleins af aan speel ik korfbal bij CKV Nieuwerkerk en heb alle teams doorlopen van de F tot aan de senioren. Vanuit de A-junioren ben ik doorgestroomd naar de selectie van CKV Nieuwerkerk waar ik momenteel aan mijn 4e jaar begin.

Sinds mijn komst in de selectie wilde ik wat terug doen voor de club en heb mij bij de jeugdcommissie gevoegd. Dit doe ik met veel plezier en ik vind het leuk om de kinderen van de club beter te leren kennen.Ik vind het leuk om de kinderen enthousiast te zien over de activiteiten die we organiseren en dat ze je gedag zeggen op de wedstrijddagen. Dit doet mij goed en laat zien wat zoiets kleins met kinderen kan doen.

Verder is het leukste natuurlijk kamp waar we leuke activiteiten organiseren en lekker gek met elkaar kunnen doen. Dit is het hoogtepunt voor mij en kijk daar altijd erg naar uit.

Ik ben als lid verantwoordelijk voor de taken die aan mij gegeven zijn aan het begin van het seizoen. Denk hierbij aan activiteiten organiseren of andere leuke dingen bedenken. Ik hoop dat de kinderen er weer veel zin hebben dit jaar want dat heb ik wel!

Geweldige hulp voor de Jeugdcommissie:

Ook dit jaar hebben wij weer geweldige extra vrijwilligers die meegaan op kamp om het leidingteam compleet te maken. Dit jaar gaan oud Jeugdcommissielid Brenda, selectiespeelster Irene en onze al jaren vaste hulp Reinier weer mee op kamp! Wij zijn super blij met deze extra ondersteuning.

We kijken er allemaal erg naar uit om voor alle kinderen onvergetelijke activiteiten te organiseren en jullie daar zoveel mogelijk te zien. Mochten jullie vragen hebben over een activiteit, kom dan zeker even naar één van ons toe en stel je vraag! Mailen mag ook altijd naar: jeugdcommissie@ckvnieuwerkerk.nl

Groetjes,

De Jeugdcommissie!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *