CLUB VAN 50

PETANKT DAT JE LID BENT VAN DE CLUB VAN 50 

Op 3 september 14:00 is het dan eindelijk zover, het allereerste officiële Jeu de Boules toernooi op CKV Nieuwerkerk. En die eerste keer wordt speciaal georganiseerd voor leden van de Club van 50. Als dank voor jullie meedenken en financiële bijdrage van de afgelopen periode! 

Maar natuurlijk willen we iedereen een kans geven om een bouletje te werpen. Daarom kun je als lid van de Club van 50 jezelf ook aanmelden met een vriend(in), vader of moeder, zoon of dochter. Een toernooi voor de Club van 50 plus 1 dus. Onderstaand de praktische informatie, laat ons alsjeblieft zo snel mogelijk weten of je kunt komen zodat we een mooi toernooischema in elkaar kunnen draaien.

Wanneer en hoelaat?
Zaterdag 3 september vanaf 14:00 tot naar verwachting 17:00.

Waar gaat dit plaatsvinden?
Het prachtige sportcomplex de Kleine Vink

Kan ik mezelf opgeven?
Als lid van de Club van 50 kun je jezelf + een willekeurig ander persoon opgeven. Je kunt natuurlijk ook samen met een ander lid deelnemen. Teams bestaan uit 2 personen.

Hoe kan ik ons opgeven?
Verzin een leuke teamnaam en vul dit formulier in. De rest volgt vanzelf.

Kan ik nog helpen?
Zeker! Heb je toevallig een setje jeu de boules ballen thuis liggen, neem die dan vooral mee! Daarnaast kunnen we altijd extra handjes gebruiken tijdens de organisatie van het event. Mail naar clubvan50@ckvnieuwerkerk.nl.

Alvast heel erg bedankt en tot de 3e!

Meer berichten