JC

Verslag Neon disco

Afgelopen vrijdag, 8 maart, was het dan zover. De korfbalkantine werd omgetoverd tot een echt neon disco. Nadat alle ballonnen en overige versiering waren opgehangen en de dj-tafel klaar stond, druppelde de E- en D-jeugd om 19.15 uur binnen. Bij binnenkomst kregen ze allemaal een mooie neon-kleurige bril en lichtgevende bandjes. De kinderen hadden zelf ook allemaal goed hun best gedaan en waren helemaal verkleed volgens het thema. Dit moest natuurlijk vastgelegd worden op de foto bij de versierde fotobooth, welke vooral bij de meiden erg populair was.

Het feest kon nu echt gaan beginnen. DJ’s Mika en Bas stonden in hun mooie glitterpak klaar achter de draaitafel en draaide de leukste hits. De kinderen zelf konden ook verzoekjes aanvragen en daar bleek het nummer Europapa toch wel erg populair. Deze werd vijfmaal luidkeels meegezongen en ook bleef niemand stil staan bij dit nummer.

Tijdens de disco was er ook nog ruimte voor een klein wedstrijdelement, de ballonnendans. In tweetallen, het liefst jongen en meisje wat niet door iedereen even enthousiast werd ontvangen, moest er gedanst worden met een ballon tussenin. De ballon mocht niet aangeraakt worden met de handen en niet op de grond vallen. Tussen het dansen door was er ook nog even tijd voor een rondje bittergarnituur en limonade. Vooral dat laatste was bij sommige zeer welkom na al dat dansen en springen.

Om 20.30 uur werden de kinderen uit de E opgehaald, waarna de D-jeugd nog een half uurtje alleen door mocht. Tijdens dit half uur werd er vooral veel harde muziek aangevraagd 😉. En toen was het om 21.00 uur voor de D ook tijd om naar huis te gaan.

Enthousiast en sommige zonder stem, keerde iedereen weer naar huis. Namens de jeugdcommissie willen we alle iedereen bedanken voor de leuke avond. Wij hebben er zelf ook van genoten. Tot de volgende keer!

De Jeugdcommissie.

Meer berichten