JC

Verslag lasergamen C en B jeugd

Op vrijdagavond 19 januari verzamelden de enthousiaste C- en B-jeugdleden van de korfbalvereniging zich bij Gamecity in Zoetermeer voor een potje lasergamen. Om iets voor 19:00 werden ze verwacht om de strijd met elkaar aan te gaan.

Bij aankomst werden de korfballers verdeeld in teams, dit vanwege de beperkte ruimte tijdens het spelen. Gehuld in vesten en met geladen wapen begon het spel. Team rood tegen team blauw. De gangen en hoeken van het speelveld waren snel gevuld met rennende kinderen. Tussen het lasergamen door was er even tijd voor ontspanning en konden ze weer opladen voor een tweede partij. Na 10 minuten was de 2e groep aan de beurt en ook deze speelde in teams van twee. Elke groep mocht 2 keer waardoor iedereen tweemaal kon proberen te winnen van de tegenstanders.

Na afloop keerden alle kinderen moe, maar voldaan terug naar huis.

Namens de jeugdcommissie willen wij de kinderen bedanken voor weer een leuke avond. Het is lang geleden dat er zoveel aanmeldingen zijn geweest voor de C en B jeugd. De volgende activiteit zal begin maart zijn voor de D en E jeugd. Wij hopen ook dan weer een leuke avond te kunnen organiseren voor veel enthousiaste kinderen.

De jeugdcommissie

Meer berichten