BESTUUR

Blij!

Vorige week kopte ik het stukje met Trots!, nou dat was ik gisteren zeker weer en nog steeds uiteraard!

Dit keer kop ik met Blij, omdat ik dat gisteren met grote mate om me heen zag ontstaan. Blijdschap dat onze D1 zich tot kampioen van Nederland kroonde! Wat een prestatie en wat een feest ontstond er na afloop van het laatste fluitsignaal. Blijdschap vertaalt in een lach en soms ook in tranen van emotie.

Niet alleen na afloop was het feest. Het feest begon al vroeg in de morgen toen we met maar liefst 3 volle bussen afreisden naar Den Bosch en een niet nader te noemen hoeveelheid auto’s.

Zelf kwam ik als een van de laatsten de zaal binnen en wat ik daar aantrof kan ik nog steeds niet goed bevatten. Wat een gigantische blauwzwarte menigte! Op dat moment hadden we wellicht de eerste slag al gewonnen

We zijn een korfbalvereniging. Nou korfballen heeft de D1 ons wel laten zien!. Maar wat we ook hebben laten zien dat we een echte vereniging zijn. Een vereniging waar de leden er voor elkaar zijn. Jong en oud steunde gisteren de D1, maar ook op zoveel andere vlakken konden we dit weer terugzien de afgelopen weken.

Wat te denken van een PR-commissie die overuren draaide, of het grote aantal sponsoren die reageerde op de oproep om de bussen te sponsoren, om het zo voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken om naar de finale te kunnen gaan kijken.

Maar ook de gigantische hoeveelheid mensen die aanwezig waren bij de BBQ die door de D1-ouders werd georganiseerd en zo voor een mooie afsluiting zorgde van een fantastische dag. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Kijk daar word ik blij van. Vereniging zijn, doen we met zijn allen: met elkaar en voor elkaar!

 

Met verenigde groet,

De voorzitterdt

Meer berichten