JC

Update jeugdcommissie

De jeugdcommissie is alweer druk met de voorbereidingen op het volgend seizoen. Helaas moeten wij het vanaf komend seizoen doen zonder Jochem, Ellenoor, Myrle en Jelmer. Ook via deze weg willen wij hen bedanken voor hun (jarenlange!) inzet voor onze commissie. Gelukkig sluiten er volgend seizoen ook weer nieuwe enthousiaste leden aan, dat zijn in ieder geval: Anne Kalkman, Kars Kranenburg en Bas Stuurstraat.

De volledige planning van alle activiteiten volgt aan het begin van het seizoen, maar twee data zijn voor nu alvast belangrijk. Op vrijdagavond 8 september vindt namelijk alweer onze eerste activiteit voor de F-jeugd plaats. Alle EDCB-jeugd moet vooral 16-18 oktober in hun agenda blokkeren. Dan gaan we namelijk weer op kamp, ook dit jaar naar ’t Campvelt in Doornspijk. Verder verklappen we natuurlijk nog niks, maar het belooft weer een fantastisch kamp te worden!

Om het kamp (en de busreis) voor alle kinderen zo (financieel) toegankelijk mogelijk te houden, gaan we ook dit jaar weer op zoek naar sponsoren én zullen er in het nieuwe seizoen verschillende acties voorbijkomen. Misschien kun je nu al wat ons betekenen. Kun je bijvoorbeeld wat betekenen op het gebied van sponsering van eten en drinken (zowel vers als houdbaar, denk aan (brood)beleg, drinken, tussendoortjes), materialen of heb je een goed idee voor een financiële actie, neem dan zeker contact op via jeugdcommissie-ckv@hotmail.com. Vorig jaar hebben vele sponsoren ons geholpen en we hopen ook dit jaar weer een beroep op jullie te kunnen doen!

We hopen ook komend seizoen op veel enthousiasme bij onze activiteiten te kunnen rekenen!

Groeten,

Lisette, Bas, Anne, Jolien, Anouk, Ashwin, Kars, Mika, Wouter en Laura

Meer berichten