TC / PR

Stichting Jarige Job

Zaterdag 1april spelen CKV Nieuwerkerk D1 en B1 de play-offs voor het NK. Beide teams hebben een mooi NK shirt gekregen met voorop Stichting Jarige Job.
In Nederland zijn er ieder jaar kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 100.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job!

Als vereniging, als spelers en als ouders van de D1 en B1 vinden we het bijzonder dat we aan het NK een prachtig doel kunnen koppelen.
Onze D1 en B1 kanjers zullen een prachtige dag (of hopelijk meerdere door het play-off systeem) beleven tijdens het NK en dan is het mooi om er samen voor te zorgen dat er nog meer kinderen een mooie dag kunnen gaan beleven.

Graag willen we aan Stichting Jarige Job een mooi bedrag schenken. Daarbij zijn alle bijdrages welkom. Helpt u mee?

Je kunt op verschillende manieren een financiële gift doen om te helpen:

  • Nieuw: maak nu je eigen actiepagina aan. Via jouw persoonlijke inzamelpagina stuur je met één druk op de knop een donatieverzoek via WhatsApp of e-mail naar familie en vrienden.
  • Doneer makkelijk en snel ieder gewenst bedrag via onze eigen Tikkie link. Naar wie Tik jij ‘m door?
  • Scan de code met de camera van je telefoon:
  • Direct doneren kan ook op rekeningnummer NL26RABO0108748227 t.n.v. Stichting Jarige Job.

Groeten,
D1 en B1

Meer berichten