BESTUUR

Beste Korfbalvrienden,

Wie mij (nog) niet kent zal ik mij bij deze voorstellen.

Ik ben Emmo van Herk geboren 3 mei 1963 te Rotterdam. Getogen in Capelle a/d IJssel voor de oudere onder ons in Capelle West waar vroeger het veld lag van KV de Kapellen, dat was mijn achtertuin. Ik ben getrouwd met Christine en heb 2 dochters en een kleinzoon. Reeds 41 jaar werkzaam in de bouwwereld, momenteel bij TBI Croonwolter&dros.

Ik ben jaren actief voetballer geweest bij vv Capelle.

In 1990 verhuisde ik en mijn vrouw naar Nieuwerkerk aan den IJssel.

Nadat ik gestopt ben als voetballer heb ik een aantal jaren getennist voordat mijn jongste dochter Felice op zoek ging naar een sport en dat werd zo’n twintig jaar geleden korfbal bij CKV Nieuwerkerk.

Jaren ’s ochtends vroeg overal met haar mee gegaan naar de wedstrijden uit en thuis. Van Roermond tot Middelburg enz…

Na het befaamde, helaas niet meer georganiseerde, ouder/kind toernooi werd mij gevraagd of ik niet wilde korfballen met het 10e dat leek mij wel wat. Zo ben ik met het korfbalvirus in aanraking gekomen dus.

Na een aantal jaar zaten we in de zon bij KCC met een aantal ouders. (Macdonald toernooi waar CKV aan mee deed) en ging het over de JTC die een coördinator/voorzitter zochten. Ik vroeg wat moet ik doen dan en moet ik verstand hebben van korfbal want dat heb ik niet. Ene heer Hogeweg zei nee gewoon die boel regelen. Zogezegd zo gedaan samen met een fantastisch team dit 4 jaar gedaan alvorens het stokje over te dragen aan Ronald Verbeek. In diezelfde periode kwamen de plannen voor de Kleine Vink en daar ik al sedert 1982 in de bouw werk heb ik mij aangemeld voor het bouwteam. Wat destijds uit een hele grote groep enthousiaste vrijwilligers bestond. Plannen gemaakt bekeken beoordeeld. Om in 2010 als ik het goed heb samen met een kleinere groep de gesprekken met gemeente/architect/bouwer aan te gaan.

Het resultaat mocht er zijn en daar zijn we nog steeds apentrots op mag ik wel zeggen.

Vanaf eind 2011 hadden we dus ook een mooie grote kantine/bar/keuken en de bestaande barcommissie zocht mensen om dit te regelen. Ik met een beetje Horecabloed dacht ja dat is leuk. Nou dat heb ik geweten ik doe het nu nog steeds met in al die jaren een leuke toffe groep mannen en vrouwen.

Daar ik middels aan de Bar en met “CKV projecten” veel overleg had met Alfred en Rob heb ik in 2018 besloten om toe te treden tot het bestuur met de portefeuille Horeca en Beheer.

Vanwege privé omstandigheden ben ik helaas in 2022 teruggetreden uit het bestuur.

Daar ik nu weer ben toegetreden heeft te maken met mijn blauw/zwarte bloed en het feit dat de functie beheer onderbelicht leek. Ik dacht die functie kan en wil ik wel doen om het bestuur van CKV Nieuwerkerk te complementeren.

Zodoende ben ik vrijdag 15 september jl wederom geïnstalleerd als bestuurslid met als portefeuille beheer en zal mij inzetten voor de club zoals ik dus al jaren doe. Daarnaast ben ik uiteraard nog steeds lid van de barcommissie en draai mijn bardiensten voor de club.

Ik zie jullie snel in de kantine en langs het veld.

Met sportieve groeten

Emmo van Herk

Meer berichten