TC / BESTUUR

CKV Nieuwerkerk verlengt met Technische Staf

De Technische Commissie van CKV Nieuwerkerk kan met veel enthousiasme melden melden dat de volledige technische staf heeft verlengd voor het seizoen 24/25. Martijn Reijm en Ronald Verbeek blijven aan als hoofdtrainers van CKV Nieuwerkerk. Tevens gaat Mark van den Brink door bij Nieuwerkerk 2. Deze continuïteit is van groot belang voor de club en Nieuwerkerk is er dan ook erg blij mee dat deze mannen aan boord blijven.

De focus lag de afgelopen periode op handhaving in de Hoofdklasse. Nadat Nieuwerkerk 1 afgelopen zaterdag de handhaving had veilig gesteld waren de partijen er snel uit. “Ronald en Martijn vormen een ijzersterk duo” zegt Arno Reijm, voorzitter van de TC. “Het talent van beiden was bij ons al bekend. Dat ze als duo het eerste team zo krachtig hebben begeleid naar handhaving was voor ons genieten. We zijn als TC en als club enorm benieuwd wat zij samen met de spelers kunnen bereiken in een volledig seizoen”.

CKV Nieuwerkerk is ambitieus. Als club staat het in de top 10 van spelende leden in Nederland en alle eerste jeugdteams spelen in de hoofdklasse. “Daar zijn we enorm trots op en we willen de talenten die doorkomen naar de senioren laten spelen op een voor hen competitief niveau en daarom zouden we op termijn heel graag een stap willen maken naar de Korfbal League 2.”, aldus de TC.


Martijn Reijm zegt hierover: “Ik ben er van overtuigd dat er komende jaren echt wat moois staat te gebeuren bij de club. Waar we een paar jaar geleden promotie naar de Korfbal League net misten denk ik dat we in de komende jaren weer een run kunnen gaan maken. Dat begint natuurlijk gewoon met elke week beter worden en wedstrijden winnen en ik neem onze spelers samen met Ronald heel graag mee op die reis”.

Clubman Verbeek vervolgt: “De afgelopen maanden waren heel intensief. We wilden ons ten koste van alles handhaven op dit niveau. De manier waarop de selectie is meegegaan met ons in dat traject, geeft ons veel vertrouwen voor de toekomst. Het enthousiasme spat er van af en de spelers hebben het zelf voor elkaar gekregen dat de sporthal afgelopen zaterdag voller was dan ooit. Op die weg gaan we graag door!”

Mark van den Brink doet het in zijn eerste seizoen erg goed met Nieuwerkerk 2. Dat hij met zijn ploeg, ondanks de vele spelerswisselingen en blessures, op een tweede plek is geëindigd in de Reserve hoofdklasse is echt heel erg knap. Tactisch klopt het altijd en ook bij het tweede is er veel spelplezier en energie zichtbaar. De TC is dan ook blij dat Mark blijft en ook volgend seizoen de talenten in onze selectie gaat begeleiden. Mark zegt daarover zelf het volgende: “Dit jaar heeft laten zien dat er een enorme potentie is bij Nieuwerkerk en de kwaliteit wordt alleen maar hoger. Ik vind het heel mooi om ook komend jaar de spelers op korfbalgebied en op persoonlijk vlak verder te helpen. Om zo als team optimaal te kunnen functioneren, maar ook om te proberen als individu de stap naar het eerste te zetten. Ik kijk er naar uit om met de nieuwe groep aan het werk te gaan om iedereen (inclusief mijzelf) telkens een beetje beter te maken!”.

De selectie van CKV Nieuwerkerk blijft volgend jaar grotendeels intact en wordt vooralsnog aangevuld met vijf talentvolle junioren. Samen met het aanblijven van deze drie trainers zorgt dat voor de gewenste continuïteit en kan er met vertrouwen naar de toekomst worden gekeken.

Meer berichten