B1 en D1 steunen de Giovanni van Bronckhorst foundation

Zaterdag 23 maart spelen CKV Nieuwerkerk D1 en B1 de play-offs voor het NK. Beide teams hebben een mooi NK shirt gekregen met voorop het logo van de Giovanni van Bronckhorst foundation.

Als vereniging, als spelers en als ouders van de D1 en B1 vinden we het bijzonder dat we aan het NK een prachtig doel kunnen koppelen.
Onze D1 en B1 kanjers zullen een prachtig avontuur beleven tijdens het NK. Ze hebben al een heel seizoen getraind om de beste versie van zichzelf en als team te worden. Zaterdag tijdens het 1e is het NK shirt overhandigd aan Giovanni van Bronckhorst

De Giovanni van Bronckhorst Foundation heeft als visie dat ieder kind de kans verdient om de beste versie van zichzelf te worden. Het belangrijkste project van de foundation is sport en leerclub S.V. GIO. Bij korfbal moeten kansen soms eerst gecreëerd worden. S.V. GIO leert kinderen vooral hoe ze in de toekomst hun eigen kansen kunnen creëren. In de Rotterdamse wijken waar de Giovanni van Bronckhorst Foundation actief is, verlaat een kwart van de leerlingen de basisschool als laaggeletterde. Met het project S.V. GIO is de Foundation op een missie om ‘sportenderwijs’ het verschil te maken voor deze kinderen. Bij S.V. GIO werken kinderen uit groep 7 en 8 met een leerachterstand via een onderwijs- en sportprogramma aan hun zelfvertrouwen en toekomst. Het is een plek waar kinderen leren meer vertrouwen in zichzelf te hebben en kapitein op eigen schip te zijn. Dit doen ze door een combinatie van onderwijs, sport, coaching en de betrokkenheid van hun ouders.

Door het logo op het NK shirt te dragen vraagt de D1 en B1 aandacht voor dit prachtige doel! Graag willen we aan de Giovanni van Bronckhorst Foundation een mooi bedrag schenken. Daarbij zijn alle bijdrages welkom. Helpt u mee?

Je kunt op verschillende manieren een financiële gift doen om te helpen:

Scan de code met de camera van je telefoon:

Doneer makkelijk en snel ieder gewenst bedrag via de link: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=1-ik0S1dSJCRxgDqz_vQjQ

De D1 NK shirts zijn gesponsord door Joyce Bregman interim HR & Management waarvoor heel veel dank!

Heel erg bedankt,
D1 en B1

Meer berichten