BESTUUR

Veel plezier!

 

We zijn weer begonnen! Het nieuwe seizoen is van start. Nu nog trainen en oefenen, maar a.s. zaterdag voor het echie.’

Een nieuw seizoen; wat gaat het ons brengen als speler en supporter maar zeker ook als vrijwilliger? En wat gaan we allemaal beleven? We zullen het achteraf kunnen opschrijven.

Afgelopen vrijdag was er ook al weer de eerste activiteit van dit seizoen; de vrijwilligersavond. Met zo’n 40 vrijwilligers hebben we een heel gezellige avond gehad en hebben we een paar personen extra in het zonnetje gezet.

Nadat vorig jaar een icoon van de vereniging, Leen Vogelaar, er een punt achter ging zetten (wat nog niet helemaal gelukt is 😉), was het nu een ander icoon, Gerda van der Knaap, die ook haar taken heeft neergelegd na ruim 50 jaar vrijwilligerswerk!!

Fantastisch dat mensen zich zo lang en met zoveel energie weten in te zetten voor de club!

Zouden zij altijd alleen maar plezier hebben gehad vraag je je misschien af? Ik vermoed dat dat niet altijd het geval zal zijn geweest. Ook al zou ik dat graag willen, maar vrijwilligerswerk levert helaas niet altijd alleen maar plezier op. Vrijwilligers werk vraagt soms ook volharding en doorzettingsvermogen. Net zoals een speler moet volharden als het even wat minder gaat of een supporter als zijn club wederom een verliespartij moet bijschrijven, geldt het volharden ook voor vrijwilliger.

Levert volharden dan wat op? Ik denk het wel, namelijk voldoening en plezier!

Ik wens dus iedereen ook dit seizoen ontzettend veel plezier toe, of je nu speler, trainer, supporter of vrijwilliger bent binnen de club.

En als het plezier dan even wat minder is, volhard dan, dan keert het plezier vanzelf weer terug!

 

Laten we er een mooi seizoen van maken met z’n allen!

 

Met plezierige groet,

De voorzitterdt

Meer berichten