BESTUUR

Vakantieperiode CKV Nieuwerkerk – Kleine Vink

Beste leden en ouders van onze jeugdleden,

Aankomend weekend begint de schoolvakantie! Helaas weer een zomervakantie waarin we niet onbezorgd op pad kunnen gaan. De laatste ontwikkelingen met betrekking tot het Corona-virus zijn helaas niet positief. Dat levert de nodige kopzorgen op voor de buitenlandse en wellicht ook binnenlandse reizen. Desondanks wensen we iedereen een goede vakantie! Stay safe!

Gedurende de zomerperiode willen we als club niet geheel sluiten. Dat leek ons niet gepast na de gekke periode die achter ons ligt en wellicht ook nog komen gaan. We blijven graag verbonden als club.

De situatie op de Kleine Vink is uiteraard nog steeds niet “normaal”. De sporthal en de kantine zijn nog steeds in gebruik door de GGD als vaccinatie-locatie. Houd daar dus rekening mee tijdens een eventueel bezoek aan de Kleine Vink.

Wat bieden wij jullie graag aan:

• De hele zomer zijn we geopend voor korfbalactiviteiten op het kunstgras.
  • De geïmproviseerde kantine en bar (de witte tent) zijn open. Hier is sprake van zelfbediening waarbij we een ieder uiteraard vertrouwen in een goed gebruik.
  • Voorafgaand de sleutel ophalen bij een van de twee sleuteladressen. Eerst even bellen!
  • De persoon die de sleutel ophaalt, dient deze sleutel altijd en dezelfde avond weer terug te brengen.
  • De persoon die de sleutel haalt dient minimaal 12 jaar te zijn.
  • Het gebruikte korfbalmateriaal uiteraard weer opruimen na gebruik.
  • Houd je op de Kleine Vink aan de geldende Corona-maatregelen.

Sleuteladres 1:

Ronald Verbeek, Spaansezoom 67, 06-16060116

Sleuteladres 2:

Rob van Sprang, Elbe 35, 06-25448251

We wensen jullie veel korfbalplezier op de Kleine Vink en natuurlijk een hele fijne vakantie!

Hopelijk zien we elkaar op het veld eind augustus!

Met sportieve groet,

Bestuur CKV Nieuwerkerk