TC

Voor het seizoen 2021-2022 zoekt CKV Nieuwerkerk

Een trainer coach voor de B-selectie senioren

AMBITIE CKV NIEUWERKERK

CKV Nieuwerkerk heeft de ambitie uitgesproken om zo hoog mogelijk te korfballen met de selectie. Op dit moment speelt Nieuwerkerk 1 op het veld overgangsklasse, promotie ligt binnen handbereik. In de zaal spelen we hoofdklasse en is de doelstelling promotie naar de Korballeague.
Nieuwerkerk 2 speelt op veld en in de zaal reserve hoofdklasse.

B-selectie

De B-selectie senioren van C.K.V. Nieuwerkerk bestaat uit het 3e en 4e senioren team.

Nieuwerkerk 3 speelt op het veld in de reserve overgangsklasse en in de zaal in de reserve 1e klasse. Nieuwerkerk 4 speelt in de reserve 3e klasse.

Nieuwerkerk 3 zal komend seizoen bestaan uit een mix van jong en oud. Dit team moet een opleidingsteam worden voor de jonge talenten, zodat zij wellicht later de stap naar de A-selectie kunnen maken. In het 4e team zitten mensen die ook nog de ambitie hebben om een stap hoger te maken.

Wij verwachten van de trainer / coach dat hij / zij naast het trainen van deze enthousiaste groep ook het coachen van het derde seniorenteam voor zijn of haar rekening neemt.

De ambitie voor Nieuwerkerk 3 komend seizoen is handhaving op het veld en promotie in de zaal.
Het belangrijkste is echter het beter maken van de (jonge) spelers.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste trainer/coach die onze B-selectie op een hoger niveau kan brengen en houden.

Interesse?

Neem contact op met