Barcommissie

Vacature Barcommissie

Eindelijk, na eindeloze lockdowns of het fungeren als vaccinatielocatie is onze bar weer helemaal, zonder restricties open! Het zaalseizoen is, in aangepaste vorm, weer in volle gang voor iedereen en daarbij hoort natuurlijk ook onze gezellige kantine.

De barcommissie is echter dringend opzoek naar enthousiaste vrijwilligers die aan willen sluiten bij het team! We zoeken iemand die het leuk vindt om mee te denken over de bar, en ideeën met zich meebrengt!

Dit breng je mee:

• Inbrengen van ideeën, nieuw assortiment, meedeinen met regelgevingen
  • Inkopen doen, zodat niemand misgrijpt op de zaterdag.
  • Helpen met roosters, er moet natuurlijk altijd iemand klaarstaan.
  • Helpen op piekmomenten achter de bar, dit doe je wanneer je zelf wil en kan! (Tijdens selectie of openen/sluiten – wanneer je niet kan, kan je niet!)
  • Als aanspreekpunt fungeren, vragen staat altijd vrij!

Ben je lid van de club of is uw zoon of dochter lid van CKV Nieuwerkerk, of wilt u gewoon uw handen uitsteken, we horen heel graag!
Laten we hopen dat de bar nu niet dicht hoeft omdat we het zelf niet kunnen bolwerken. Voor vragen, aanmeldingen, suggesties of andere vragen kun je terecht bij Sander Thomas via bar@ckvnieuwerkerk.nl of op 06-41897117.

Namens de voltallige barcommissie,

Emmo van Herk, Matthijs Seelbach, Marc de Zwart en Sander Thomas