JTC / PR

RESULTATEN JEUGD 4 MAART

Zaterdag 4 maart wederom een beperkt programma wegens de voorjaarsvakantie. Weer speelde maar 8 van de 30 jeugdteams van CKV Nieuwerkerk speelde een wedstrijd. Daarvan werden 5 wedstrijden gewonnen en 3 verloren. De D1 wist zich te plaatsen voor de kwartfinale om het Nederlands kampioenschap! Lees hier hoe het ging!  

Schrijf een verslagje over jouw wedstrijd? Mail dit dan zaterdagavond of zondagochtend naar pr@ckvnieuwerkerk.nl

F-teams

Vier van Onze vijf OPEN MAATWERK F-teams waren vrij zaterdag in verband met de vakantie. Alleen de F5 kwam in actie en die wonnen!

 Nieuwerkerk F1 was vrij. Volgende week speelt de ploeg uit tegen Weidevogels F1.

 Nieuwerkerk F2 was vrij. Volgende week speelt de F2 thuis tegen KOAG F1.

 Nieuwerkerk F3 was vrij. Volgende week uit naar Thor F1.

 Nieuwerkerk F4 was vrij. Volgende week thuis tegen KCC F3.

 Nieuwerkerk F5 speelde thuis tegen Vriendenschaar F2. Deze wedstrijd werd met 9-4 gewonnen! De uitwedstrijd tegen deze tegenstander was ook al knap gewonnen en nu dus thuis ook een ruime zege. Goede gedaan F5! Nu op de derde plek met 10 uit 7 wedstrijden. Nog drie wedstrijden te gaan. De koplopers Albatros F3 en RWA F3 hebben allebei 12 punten. De F5 speelt nog tegen beide koplopers. Eerst zaterdag aanstaande thuis tegen Albatros F3. Spannend!

 

E-teams

Dan onze 10 door Eye for growth en Buro Bouwfysica gesponsorde E-teams! Daarvan kwamen er zaterdag maar twee in actie: de E6 en de E10. Een overwinning voor de E6 en een ruime nederlaag voor de E10.

Nieuwerkerk E1 was vrij. Aanstaande zaterdag speelt de E1 weer; thuis tegen KVS.

Nieuwerkerk E2 was vrij. De volgende wedstrijd is 18 maart thuis tegen ALO E1.

Nieuwerkerk E3 was vrij. Aanstaande zaterdag de kampioenswedstrijd thuis om 10.00u tegen IJsselvogels E2. Een gelijkspel is genoeg om de champagne te ontkurken.

Nieuwerkerk E4 was vrij. Volgende wedstrijd pas op 18 maart. Thuis tegen Korbis E4. Dat is de kampioenswedstrijd voor de E4!

Nieuwerkerk E5 was vrij. Zaterdag aanstaande thuis tegen KCR. Dat wordt spannend tussen de nr. 1 en nr. 2.  Doordat KCR zaterdag verloor van KCC is dit ook voor de E5 de kampioenswedstrijd! Bij winst is de E5 kampioen.

Nieuwerkerk E6 speelde thuis tegen KCC E3. De uitwedstrijd was een moeizame 5-8 zege. Dit keer ging het een stuk makkelijker. Er werd met 10-2 gewonnen. Mooie uitslag van de E6. 16 punten nu uit 9 wedstrijden. RWA E2 maar 1 verliespunt minder. Volgende week speelt de E6 thuis tegen Vriendenschaar E1.

Nieuwerkerk E7 was vrij. De kampioenswedstrijd is aanstaande zaterdag thuis tegen KOAG E2, de nummer 2 op de ranglijst. 11.00u Kleine Vink. Een gelijkspel is genoeg voor de titel.

Nieuwerkerk E8 was vrij. Zaterdag aanstaande de kampioenswedstrijd tegen de nummer 2 Vriendenschaar E3. In Bodegraven om 9.30u. Bij een overwinning is de E8 kampioen.

Nieuwerkerk E9 was vrij. Volgende week thuis tegen KCC E5.

Nieuwerkerk E10 speelde de derby tegen IJsselvogels E3. In Moordrecht wist de E10 nog te winnen van IJsselvogels. Dit keer was de ploeg uit Moordrecht veel beter. Het werd maar liefst 1-9 voor IJsselvogels E3. Daarmee staat Nieuwerkerk E10 nog altijd op de derde plek in deze poule, maar de top 2 is uit zicht.

D-teams

Dan de 5 D-teams van Damiët Verbeek/Makelaar Lagendijk. Ondanks de vakantie kwamen vier D-teams zaterdag in actie. En dat leverde drie overwinningen op voor de D1, D3 en D4. De D5 verloor van de koploper.

Nieuwerkerk D1 ging op bezoek bij Tilburg D1. De ploeg kon zich plaatsen voor de kwartfinale om het kampioenschap van Nederland! En dat is gelukt! Na een 1-10 ruststand wist de D1 uiteindelijk met 1-18 te winnen van Tilburg. Vorige keer werd het 22-1. Tilburg verdedigde zoals voorspeld beter dan vorige keer en Nieuwerkerk was wat minder effectief. Toch weer een hele mooie ruime zege voor de D1. Nu 22 punten uit 11 wedstrijden en daardoor zeker van minimaal de 2e plek. Dat betekent een kwartfinale op zaterdag 1 april (zet de datum alvast in je agenda). Aanstaande zaterdag speelde de D1 haar kampioenswedstrijd. Thuis om 12.00u tegen Oranje Wit D1. Gefeliciteerd D1 met dit eerste succes! Heel knap! Zaterdag is een gelijkspel genoeg voor de titel.

Nieuwerkerk D2 was vrij. Volgende week speelt de D2 uit bij KCR.

Nieuwerkerk D3 speelde thuis tegen ODO D1. De teams stonden vooraf samen onderaan met 4 punten. Eerder had Nieuwerkerk D3 met 5-6 bij ODO gewonnen. Dit keer ging het wat makkelijker. Het werd 5-2 voor Nieuwerkerk D3. Goed gedaan! Daardoor stijgt Nieuwerkerk D3 naar 6 punten. Nog twee wedstrijden te gaan. Tegen Meervogels en Excelsior. De nummers 1 en 2. 18 maart is de volgende, tegen Excelsior.

Nieuwerkerk D4 speelde thuis de belangrijke wedstrijd tegen ZKV D1. De nummer 1 tegen de nummer 2. De uitwedstrijd was met 5-9 door Nieuwerkerk D4 gewonnen. En ook deze thuiswedstrijd werd gewonnen! Met 5-2 wist Nieuwerkerk D4 te zegevieren. Daardoor staat Nieuwerkerk D4 nu op 19 punten uit 10 wedstrijden. Daardoor speelt Nieuwerkerk D4 op zaterdag 18 maart haar kampioenswedstrijd uit bij IJsselvogels D2 (de nummer 5).

Nieuwerkerk D5 speelde thuis koploper OZC D2. Tijdens de eerste ontmoeting was OZC D2 met 8-6 te sterk geweest. Dit keer was het een stuk minder spannend. OZC was veel te sterk en won met 3-13 in de Kleine Vink. Daardoor is OZC D2 kampioen in deze poule. Nieuwerkerk D5 staat nog altijd op de 2e plek. De felicitaties zijn voor OZC uit Rotterdam!

C-teams

De vijf VISSER ELEKTROTECHNIEK C-teams waren zaterdag allemaal vrij.

Nieuwerkerk C1 was vrij. Volgende week spelen zij de belangrijke wedstrijd bij ONDO C1.

Nieuwerkerk C2 was ook vrij. Volgende week uit bij IJsselvogels C1, de kraker aan de onderkant.

Nieuwerkerk C3 was vrij. Aanstaande zaterdag uit naar Valto C2.

Nieuwerkerk C4 was vrij. Ze spelen volgende week uit bij ALO.

Nieuwerkerk C5 was vrij. De C5 speelt pas weer op 18 maart. Uit bij Gemini C2.

B-teams

Dan de drie INIZIO B-teams. Alleen de B3 kwam in actie. B1 en B2 waren vrij.

 

Nieuwerkerk B1 was vrij. Ze hervatten de competitie en de jacht op de kwartfinale volgende week uit bij TOP in Arnemuiden.

Nieuwerkerk B2 was ook vrij. Volgende wedstrijd: aanstaande zaterdag uit bij Refleks B1 in Rijswijk.

Nieuwerkerk B3 speelde thuis de belangrijke wedstrijd tegen Vitesse B2. De nummers 1 en 2 tegen elkaar. Nieuwerkerk stond bovenaan en had nog niet tegen Vitesse B2 gespeeld. Vitesse bleek een goede tegenstander en was zaterdag ook de betere. Het werd 4-9 voor Vitesse. Vitesse nu met 15 uit 9 bovenaan. Nieuwerkerk heeft 13 uit 8 en kan dus gelijk komen met Vitesse. Laatste wedstrijd in Barendrecht wordt spannend. Eerst zaterdag thuis tegen Twist B1.

 

A-teams

Onze JUMBO-junioren waren in deze vakantieweek allebei vrij.

Nieuwerkerk A1 was vrij. Zij spelen volgende week thuis tegen PKC A1.

Nieuwerkerk A2 was vrij. Volgende wedstrijd is aanstaande zaterdag uit bij KCR.

Meer berichten