JTC / PR

Resultaten Jeugd 4 februari

26 van onze 30 jeugdteams speelden zaterdag 4 februari een wedstrijd. Ook deze zaterdag werden er meer wedstrijden gewonnen dan verloren! 14 zeges, drie gelijke spelen en negen nederlagen. Lees hier hoe het ging.

Schrijf een verslagje over jouw wedstrijd? Mail dit dan zaterdagavond of zondagochtend naar pr@ckvnieuwerkerk.nl

F-teams

Drie van de vijf OPEN MAATWERK F-teams kwamen zaterdag in actie. Een gelijkspel, een nederlaag en een overwinning was het resultaat.

Nieuwerkerk F1 was vrij. Phoenix won wel en dus is de F1 de koppositie voorlopig kwijt. Volgende week op bezoek bij Excelsior in Delft.

Nieuwerkerk F2 speelde thuis een spannende wedstrijd tegen Korbis F1. Bij rust was het nog 6-6. In de tweede helft liep Nieuwerkerk uit naar 9-6, maar Korbis kwam terug tot 10-9. Eindstand 11-9 en dus weer twee punten voor de F2! Een derde plek achter RWA en KCC. Volgende week vrij.

Nieuwerkerk F3 speelde thuis tegen koploper Olympia F1. De ploeg weerde zich kranig, maar toch was Olympia duidelijk wat beter: 4-12 voor de ploeg uit Spijkenisse. De F3 blijft met 6 punten in de middenmoot. Zaterdag uit naar Korbis die onder de F3 staan op de stand.

Nieuwerkerk F4 speelde in Ridderkerk tegen KCR een leuke wedstrijd. Thuis was er nog gewonnen. Dit keer werd het gelijk: 10-10. Ook de F4 stevig in de middenmoot. Zaterdag thuis tegen koploper OZC.

Nieuwerkerk F5 was vrij. Zaterdag thuis tegen Thor.

E-teams

Dan onze 10 door Eye for growth en Buro Bouwfysica gesponsorde E-teams! 9 wedstrijden, 7 zeges. Koplopers E3, E4, E5, E6, E7 en E8 wonnen allemaal hun wedstrijd! Ook de E9 won ruim. Helaas nederlagen voor de E1 en E2.

Nieuwerkerk E1 ontving thuis de ongeslagen koploper Albatros. Uit was het nog een spannende wedstrijd met 6-5. Dit keer was Albatros een stuk sterker en won met 11-4. Volgende week op bezoek bij het makkelijk scorende Avanti, de nummer 2.

Nieuwerkerk E2 groeit elke week. Ook dit keer weer een hele mooie wedstrijd tegen De Meervogels E1. Helaas zonder resultaat, want er werd met 16-17 verloren. Een hele mooie score. Volgende week dan maar punten pakken tegen koploper RWA E1.

Nieuwerkerk E3 speelde de uitwedstrijd bij de nummer 2 van de ranglijst: KOAG E1. Coach Jordy schreef het volgende over deze wedstrijd: “Een goed eerste kwart, vooral heel goed doorzetten van de dames tegen de fysieke heren van KOAG. 0-6 na 10 minuten. Tweede kwart veel doorloopballen. Vooral met twee keer aangeven, keihard op getraind. 1-10 bij rust. Derde kwart lekker ballen veel counters, 2-14. Laatste kwart weer vier doorlopers, zelfs onderhands. Eindstand 5-20. Goed gespeeld.” De E3 gaat nu riant aan de leiding met 14 uit 7. Volgende week vrij.

Nieuwerkerk E4 ging in Rhoon op bezoek bij RWA E4. De koploper tegen de nummer laatst. Dat zag je ook wel terug in de cijfers. 6-25 voor Nieuwerkerk E4. Mooie uitslag. De E4 heeft nu al 120 doelpunten gemaakt in 7 wedstrijden. En ook 14 punten! KOAG E3 staat 2e met 10 punten. Zaterdag is het om 9u Nieuwerkerk – KOAG.

Nieuwerkerk E5 speelde uit bij Nikantes E1. Ook daar werd de 20 aangetikt! 2-21. Wat een mooie uitslagen weer bij die E-toppers! Ook de E5 op 14 uit 7 met 113 doelpunten! Zaterdag thuis tegen Korbis, de nummer laatst.

Nieuwerkerk E6 ontving IJsselvogels E1 (!). Toch bijzonder dat onze E6 tegen de E1 van onze buren speelt. En dan nog wint ook! 6-5 in een spannende wedstrijd. Goed gedaan. 12 punten nu voor de E6 uit 7 wedstrijden. Vitesse heeft 10 uit 7 en RWA 9 uit 6. Zaterdag is de E6 vrij.

Nieuwerkerk E7 speelde thuis tegen WION E1. De Rotterdammers kwamen niet tot scoren. De E7 maakte er 13. Eindstand dus 13-0! Mooi resultaat! Ook de E7 met 14 uit 7 aan kop! Zaterdag uit naar Olympia.

Nieuwerkerk E8 speelde een wat spannender wedstrijd. Uit bij Korbis werd er goed verdedigd door onze E8. Geen doelpunten voor Korbis E6. Wel drie voor Nieuwerkerk. 0-3 overwinning! De E8 staat met 12 uit 7 bovenaan. Korbis heeft nu 5 verliespunten meer. Concurrent Vriendenschaar heeft 11 uit 8. Zaterdag de E8 thuis tegen OZC E2, die staan onderaan.

Nieuwerkerk E9 deelde deze week in de successen van de E-teams. Uit bij KOAG E5 werd met maar liefst 1-12 gewonnen. Goed gedaan E9! Geklommen naar de 6e plek, boven KOAG en DES. Zaterdat thuis tegen koploper Nexus.

Nieuwerkerk E10 was vrij.

D-teams

Dan de 5 D-teams van Damiët Verbeek/Lagendijk Makelaars. Die kwamen zaterdag allemaal in actie. Geen 100% score dit keer, al wonnen de koplopers D4 en D1 wel weer. De D3 en D2 verloren hun uitwedstrijden en de D5 speelde gelijk.

Nieuwerkerk D1 speelde thuis tegen Sporting Delta D1. Een fysiek sterke tegenstander die het de koploper, net als de eerste wedstrijd lastig maakte. Zelf was Nieuwerkerk heel slordig in de passing en het vangen. Via 2-2 stond het bij rust 7-2. In de tweede helft ging het iets makkelijker en wist Nieuwerkerk D1 toch veel doelpunten te maken. Eindstand 17-5. Volgende week de lastige uitwedstrijd bij HKC.

Nieuwerkerk D2 speelde uit bij koploper KCC D1 en verloor helaas met 9-7 in Capelle. De coaches van Nieuwerkerk D2 waren wel tevreden met de inzet en het spel. Helaas miste de D2 wat dames, maar de invallers uit de E1 deden lekker mee. Nieuwerkerk D2 kon KCC D1 prima partij bieden, maar uiteindelijk een terechte zege voor koploper KCC. De eerste nederlaag voor Nieuwerkerk D2, dat nu 9 uit 6 heeft. Over twee weken thuis tegen KCC, maar eerst zaterdag naar Vitesse D1.

Nieuwerkerk D3 ging op bezoek in Delft en speelde tegen Fortuna D2. Thuis werd er nog gewonnen, maar dit keer was Fortuna D2 met 8-4 te sterk. Nieuwerkerk D3 nu op 4 punten en samen met ODO, Fortuna en HKV gedeeld 4e (of gedeeld laatste 😉 het is maar net hoe je het bekijkt). Volgende week daarom een belangrijke wedstrijd uit bij HKV D1 in Den Haag.

Nieuwerkerk D4 ontving als koploper Korbis D4 uit Waddinxveen. Na een stroef begin liep de D4 toch uit naar een 4-0 voorsprong bij rust. In de tweede helft bleef het stroef en de wedstrijd eindigde in een 5-2 zege voor Nieuwerkerk D4. 12 uit 6 nu! Volgende week naar Ten Donck.

Nieuwerkerk D5 speelde in De Lier tegen Valto D4. Een tegenstander die hoger op de ranglijst staat, maar thuis wel met 8-7 was verslagen. De stand was dit keer bijna hetzelfde, maar het werd nu 7-7. Een gelijkspel dus voor de D5. 5 uit 5 en alleen KCC D3 onder je. Zorgen dus dat je zaterdag wint in Capelle!

C-teams

Van de vijf VISSER ELEKTROTECHNIEK C-teams kwamen er zaterdag 4 in actie. De C4 was alweer vrij. C3 speelde gelijk. C2 en C5 verloren helaas. De C1 hield de eer hoog voor de C-teams.

Nieuwerkerk C1 gaat een leuke slotfase van het seizoen tegemoet waarin nog van alles kan gebeuren! Zaterdag werd er ruim gewonnen van Oranje Wit: 10-3. Een prima prestatie tegen de ploeg die vorige week nog van PKC wist te winnen. PKC won zaterdag wel, net als Albatros en ONDO. ONDO bijna kampioen. PKC en Albatros op 13. Nieuwerkerk C1 op 12. Als de C1 zich volgende week niet verslikt in Vitesse, wordt het over twee weken heel leuk thuis tegen PKC! Leuk!

Nieuwerkerk C2 speelde zaterdag al tegen PKC. In Papendrecht was PKC C2 de eerste helft de betere ploeg. Nieuwerkerk C2 stond dan ook met 10-4 achter bij de rust. In de tweede helft werd het een hele leuke wedstrijd waarin onze C2 goed voor de dag kwam. Uiteindelijk 18-13 voor PKC, maar over de tweede helft kan de C2 heel tevreden zijn. Volgende week thuis tegen KVS.

Nieuwerkerk C3 ontving thuis in de Kleine Vink Avanti C2. Een spannende wedstrijd die eindigde in een gelijkspel: 7-7. De C3 nu 8 punten uit 6 wedstrijden. Gemini zal blij zijn met dit gelijkspel, die hebben 10 uit 5. Volgende week de strijd om de 2e plek tussen Nieuwerkerk C2 en ONDO C3 in ś Gravenzande.

Nieuwerkerk C4 was weer vrij. Zaterdag uit naar Korbis C3.

Nieuwerkerk C5 speelde de topper uit bij KCR C4 in Ridderkerk. Vooraf Nieuwerkerk op 11 uit 6 (1 keer gelijk) en KCR 8 uit 5 (1 keer verlies bij Nieuwerkerk met 1-0). Dit keer kwam KCR aanvallend een stuk beter voor de dag. KCR was sterker en won met 8-2. De eerste nederlaag voor de C5. Volgende week is de C5 vrij. KCR kan dan de koppositie overnemen.

B-teams

Dan de drie INIZIO B-teams. Die kwamen weer in actie zaterdag en dat leverde thuiszeges op voor de B1 en B3. De B2 verloor haar uitwedstrijd.

Nieuwerkerk B1 kreeg Albatros B1 op bezoek. Vorige week wist Albatros in Papendrecht te verrassen en versloeg het PKC. Ook in de Kleine Vink bleef Albatros lang bij. 2-2 na een kwartier. Verdedigend goed, maar veel gemiste kansen. Nog voor de rust liep Nieuwerkerk wat uit naar 6-2. In de tweede helft een heel sterk Nieuwerkerk B1. Scoren over veel schijven en mooi gevarieerd spel. Een prachtige overtuigende zege: 21-12. 16 uit 9 voor Nieuwerkerk en PKC. Zaterdag uit naar Maassluis en de week daarna de kraker tegen PKC.

Nieuwerkerk B2 won in de openingsronde van dit zaalseizoen nog met 12-11 van KCC B1. Op bezoek in Capelle ging het zaterdag een stuk minder. KCC B1 was met 11-4 te sterk voor onze B2. En dat is jammer, want KCC had pas 2 punten tot nu toe. De B2 nu stevig in de middenmoot, maar zaterdag moet er thuis wel gewonnen worden van de nummer 7 Achilles B1.

Nieuwerkerk B3 speelde thuis tegen ODO B2. ODO stond onderaan en had thuis al met 4-6 van Nieuwerkerk B3 verloren. Nu werd het weer 6-4 voor Nieuwerkerk B3! Goed gedaan. 9 punten uit 5 wedstrijden en dus bovenaan. Vitesse heeft 9 uit 6 en Fortuna 9 uit 7. Volgende week gaat de B3 naar DES B1.

A-teams

Onze JUMBO-junioren speelden dit weekend uit. De A1 leed een nederlaag met perspectief, zoals dat mooi heet. De A2 won.

Nieuwerkerk A1 speelde een prima eerste helft in Delft tegen het sterke Fortuna A1. De ploeg stond na een goede 20 minuten zelfs op een 10-11 voorsprong. Helaas kon die voorsprong niet mee de rust in: 14-13 voor Fortuna. In de tweede helft mee tot aan 19-16, maar daarna liep Fortuna uit naar 22-16 en was de wedstrijd beslist. Zes goals uiteindelijk in de tweede helft en dat is te weinig. Maar wat een uitstekende eerste helft. Die geeft veel vertrouwen! ONDO, KCC en Vriendenschaar verloren ook, dus er verandert niks aan de stand. Aanstaande zaterdag de belangrijke thuiswedstrijd tegen DSC A1.

Nieuwerkerk A2 ging op bezoek bij Oranje Wit A2 in Dordrecht. In een doelpuntrijk duel werd met 15-22 gewonnen. 14 uit 8 nu voor de A2. Movado op 12 uit 6. Zaterdag thuis tegen PKC A4 en de week daarna komt Movado op bezoek. De A2 vierde de overwinning zaterdag met elkaar op Blue festival. Mooi team!