JTC / PR

Resultaten Jeugd 28 januari

25 van onze 30 jeugdteams speelden zaterdag 28 januari een wedstrijd. Ook deze zaterdag werden er veel meer wedstrijden gewonnen dan verloren! Een hele goede dag: 18 winstpartijen tegenover slechts zes nederlagen en een gelijkspel. Lees hier hoe het ging.

Schrijf een verslagje over jouw wedstrijd? Mail dit dan zaterdagavond of zondagochtend naar pr@ckvnieuwerkerk.nl

F-teams

Drie van de vijf OPEN MAATWERK F-teams kwamen zaterdag in actie. Er werd helaas maar 1 wedstrijd gewonnen en dat was de F4! De F1 en F2 verloren. Voor de F1 de eerste nederlaag van dit seizoen.

Nieuwerkerk F1 speelde thuis de topper tegen Phoenix F1. Beide teams hadden tot nu toe alles gewonnen. Net als vorige week was de tegenstander feller en fanatieker. Jammer! Phoenix kwam op een 1-5 voorsprong en was beter. In de tweede helft kwam Nieuwerkerk F1 nog een keer goed terug tot 9-10. Maar toen ging Phoenix weer scoren en de ploeg uit Zoetermeer won verdiend met 12-16. Volgende week is de F1 vrij.

Nieuwerkerk F2 ging op bezoek bij koploper RWA F1 in Rhoon. De F2 bood goed partij en verloor met 11-8. Een plek in de middenmoot met 6 uit 6. Volgende week thuis tegen Korbis F1, die hebben 2 punten.

Nieuwerkerk F3 was vrij. Volgende week de thuiswedstrijd tegen koploper Olympia F1.

Nieuwerkerk F4 speelde thuis tegen RWA. Een wedstrijd met twee gezichten. RWA F2 was in het begin veel sterker en pakte een 3-7 voorsprong. Daarna kwam Nieuwerkerk F4 in actie! Doelpunt voor doelpunt kwam de F4 dichterbij en in de slotfase werd zelfs met 8-7 gewonnen! Heel knap F3! 7 uit 7 nu en de 4e plek. Volgende week uit naar KCR, de nummer laatst.

Nieuwerkerk F5 was vrij en is volgende week ook weer vrij.

E-teams

Dan onze 10 door Eye for growth en Buro Bouwfysica gesponsorde E-teams! Bij de E-teams staan de E3, E4, E5, E6, E7 en E8 allemaal bovenaan! Alle 10 teams kwamen zaterdag in actie. De E1, E2 en E9 verloren helaas. Daarna een heel rijtje (6) overwinningen van de E3, E4, E5, E7, E8 en E10. De E6 pakte een zwaarbevochten puntje.

Nieuwerkerk E1 ging helaas en verrassend onderuit bij Vitesse E1. Vitesse had nog geen punten maar wist thuis met 6-5 te verrassen tegen een matig Nieuwerkerk E1. Volgende week kans op revanche, thuis tegen de ongeslagen koploper Albatros E1.

Nieuwerkerk E2 speelde een prima wedstrijd bij koploper Korbis E1. Een paar weken geleden nog kansloos in eigen huis, nu een prima uitslag. Wel verloren, maar slechts met 9-7.Volgende week thuis tegen De Meervogels E1.

Nieuwerkerk E3 speelde uit bij Korbis weer een hele goede wedstrijd. Er werd met 6-15 gewonnen. Helaas heeft de E3 te weinig tegenstand in deze zaalcompetitie. Dat neemt niet weg dat er natuurlijk heel veel wordt gescoord. Knap! De E3 staat met 12 punten uit 6 wedstrijden bovenaan. Volgende week op bezoek bij de nummer 2: KOAG E1. Die hebben nu al 4 punten achterstand.

Nieuwerkerk E4 speelde in Bodegraven tegen Vriendenschaar E2 een fantastische wedstrijd! Het werd maar liefst 2-26! Een hele mooie score van de E4. Nu 12 punten uit 6 wedstrijden en een voorsprong van 4 punten op KOAG en Maassluis. Volgende week uit naar RWA, die staan onderaan.

Nieuwerkerk E5 haalde ook bijzonder hard uit. Mooie cijfers tegen concurrent KCC E4. In de Kleine Vink werd het 21-3 voor Nieuwerkerk E5. Knap hoor die hoge scores. Ook de E5 bovenaan met 12 uit 6. KCC staat nu op 10 uit 7 en dus eigenlijk al vier punten achter. Volgende week uit naar Nikantes met de E5.

Nieuwerkerk E6 speelde als koploper thuis tegen middenmoter RWA E2. RWA E2 was de eerste drie kwarten de betere en had een 3-8 voorsprong in de Kleine Vink. In het laatste kwart knokte Nieuwerkerk E6 voor wat het waard was en het leverde 1 minuut voor tijd de gelijkmaker op! 8-8! Nieuwerkerk E6 nu 10 punten uit 6 wedstrijden. Vitesse heeft er 10 uit 7. Volgende week thuis tegen IJsselvogels E1(!). Die hebben 9 uit 6. Spannend.

Koploper Nieuwerkerk E7 ging op bezoek bij ONDO E3 in ’s Gravenzande. Ook de E7 boekte een ruime overwinning: 3-16! Gefeliciteerd! Ook de E7 bovenaan met 12 uit 6. Volgende week thuis tegen WION E1(!). Die staan onderaan zonder punten.

Nieuwerkerk E8 speelde alweer tegen KOAG. Vorige week een 1-2 overwinning. Nu meer goals en wel weer een zege! 5-2 werd het dit keer voor de E8. Keurig! Ook de E8 bovenaan met 10 punten uit 6 wedstrijden.

Nieuwerkerk E9 speelde uit bij Korbis E7 en ging helaas met 12-5 onderuit. 4 punten nu voor Nieuwerkerk E9. Volgende week uit naar KOAG. Die staan onder Nieuwerkerk op de stand, dus kansen op punten.

Nieuwerkerk E10 speelde thuis tegen RWA E2. Verdedigend zat het goed in elkaar bij de E10. RWA scoorde er maar 2. Nieuwerkerk E10 zette er 5 doelpunten tegenover en won dus thuis met 5-2! 8 uit 7 nu voor de E10 die volgende week vrij zijn.

D-teams

Dan de 5 D-teams van Damiët Verbeek/Lagendijk Makelaars. Vier van de vijf D-teams kwamen in actie. De D1, D2, D3 en D4 wonnen allemaal hun uitwedstrijden. Een 100% score dus voor de D!

Nieuwerkerk D1 speelde in Zwijndrecht wederom een topper in de D-hoofdklasse. Tegen Albatros was het weer spannend. Het ging, net als thuis, gelijk op tot 5-5 (binnen 10 minuten). Albatros stond steeds voor. Daarna kreeg Nieuwerkerk grip in de verdediging en ging de ploeg zelf scoren. Rust 6-9 voorsprong (net als thuis)! In de tweede helft binnen 10 minuten 7-13. De wedstrijd was zo snel beslist. Albatros bleef er voor gaan maar kon niet dichterbij komen dan 8-14. Knap gedaan weer D1. 16 punten uit 8 duels. Nu al 5 punten los van het sterke Albatros en 3 punten voorsprong op het eveneens sterke PKC D1.

Nieuwerkerk D2 speelde uit bij Valto D2 in De Lier. De ploeg won met 3-4 en blijft zo ongeslagen. 9 punten uit 5 wedstrijden. KCC is koploper met 11 punten uit 6 wedstrijden. Allebei 1 keer gelijk dus. Volgende week de topper in Capelle om 13.05u tegen het KCC D1 van coach Stefan Dekkers.

Nieuwerkerk D3 was vrij en speelt volgende week uit bij Fortuna D2 in Delft.

Nieuwerkerk D4 speelde de topper uit bij KCR D3. Er werd na een 2-5 ruststand heel knap met 3-8 gewonnen in Ridderkerk. Klasse D4! Na 5 wedstrijden nog de 100% score en dus 10 punten. KCR heeft nu al 4 verliespunten achterstand. ZKV is de concurrent met 3 verliespunten. De D4 speelt volgende week thuis tegen Korbis D4 (de nr 4).

Nieuwerkerk D5 ging in Barendrecht op bezoek bij Vitesse D2.Pas de 4e wedstrijd van dit zaalseizoen. Maar wat speelde de D5 weer goed! Na een spannende eerste helft (3-4 voorsprong) nam het team in de tweede helft afstand. Eindstand 5-9. Goed gedaan D5! Nu 4 uit 4 en nog lekker 8 wedstrijden te gaan! Zaterdag uit naar Valto.

C-teams

Van de vijf VISSER ELEKTROTECHNIEK C-teams kwamen er zaterdag 4 in actie. De C1, C3 en C5 wonnen hun wedstrijden. De C2 verloor.

Nieuwerkerk C1 ging op bezoek bij HKC in Hardinxveld. Met 12 goals aanvallend prima! Een 8-12 overwinning en dus weer 2 punten erbij. PKC C1 is de kluts een beetje kwijt en verloren opnieuw, dit keer van Oranje Wit. Daardoor staat Nieuwerkerk C1 nog maar 1 puntje achter op PKC (10 om 11). De komende twee weken winnen van Oranje Wit en Vitesse en dan misschien wel een hele leuke spannende wedstrijd thuis tegen PKC.

Nieuwerkerk C2 speelde thuis tegen Weidevogels C1. De start was goed en de voorsprong van 4-2 was mooi. Bij rust was het 4-3. In de tweede helft werd Weidevogels steeds sterker en pakte het een 4-6 voorsprong. Eindstand helaas 6-9 maar goed gestreden door de C2. Volgende week uit naar PKC C2.

Nieuwerkerk C3 ging op bezoek bij Dunas C3. En er werd al weer gewonnen door de C3. 2-5! Nieuwerkerk C3 nu op 7 punten uit 5 wedstrijden en het blijft in de buurt van koploper Gemini. Volgende week thuis tegen middenmoter Avanti C2.

Nieuwerkerk C4 was vrij. 11 februari speelt de ploeg pas weer.

Nieuwerkerk C5 mocht in Krimpen aantreden tegen KOAG C3. En ook nu wist de C5 weer te winnen! Het was alweer spannend, maar de punten gingen mee in de tas: 4-5 overwinning! Nieuwerkerk C5 bovenaan met 11 punten uit 6 wedstrijden. KCR C4 blijft goed volgen. En volgende week is de topper KCR  C4– Nieuwerkerk C5.

B-teams

Dan de drie INIZIO B-teams. Twee overwinningen voor de B1 en B2. Ook een 100% score voor de B-teams! De B3 was vrij.

Nieuwerkerk B1 moest op bezoek bij Valto B1 in De Lier. De ploeg moest maar liefst drie spelers afstaan aan de A1 zaterdag. Dat doet de B1 natuurlijk met liefde! Er blijft meer dan genoeg kwaliteit over om deze wedstrijd te winnen en dat werd keurig gedaan. 14-19! Het beste nieuws kwam uit Papendrecht waar PKC B1 verrassend met 15-17 verloor van Albatros B1. Nieuwerkerk en PKC nu samen aan kop met 14 punten uit 8. Volgende week ontvangt Nieuwerkerk B1 het verrassend Albatros. De ploeg is gewaarschuwd!

Nieuwerkerk B2 speelde in de Kleine Vink tegen RWA B1. RWA stond vooraf onderaan en het was belangrijk dat Nieuwerkerk B2 deze punten zou pakken. Dat werd ook gedaan! Een prima 13-9 overwinning voor de B2. Goed gedaan!

Nieuwerkerk B3 was vrij. Volgende week thuis tegen ODO B2, die staan onderaan.

A-teams

Onze JUMBO-junioren speelden allebei thuis de derby tegen KCC. Die twee wedstrijden leverden vier punten op. Goed gedaan! Ook hier dus een 100% score!

Nieuwerkerk A1 deed wat het moest doen! In wederom een hele spannende derby werden nu wel de punten gepakt! Nieuwerkerk A1 pakte steeds een voorsprong en stond bij rust ook op 12-9 voor. Na de 13-9 kwam KCC goed terug in de wedstrijd. De doelpunten werden duur en Nieuwerkerk scoorde te weinig. Het werd weer helemaal een wedstrijd tot aan 15-15. En daar bleek hoe belangrijk het was dat de B1-spelers hun eigen wedstrijd hadden afgezegd om de A1 te helpen. Twee doelpunten namens de B1 en een 17-15 winst! Klasse! ONDO won van Vriendenschaar. Stand onderin is nu KCC op 6, Nieuwerkerk op 5, ONDO op 4 en Vriendenschaar op 3. Alles in eigen hand in de laatste vijf wedstrijden. Winnen van ONDO en Vriendenschaar. Eerst volgende week uit naar Fortuna.

Nieuwerkerk A2 speelde thuis ook de derby tegen KCC A2. Het was een minder hoogstaande wedstrijd dan vorige week. De goals vielen wat minder makkelijk maar wel weer een prima zege van 11-6. Nieuwerkerk A2 blijft bovenaan staan in deze 2e klasse met 12 punten uit 7 wedstrijden. Movado volgt met 10 uit 5. De thuiswedstrijd op 18 februari lijkt een hele belangrijke te worden. Eerst volgende week uit naar Oranje Wit A2 , de nummer laatst.