JTC / PR

RESULTATEN JEUGD 25 MAART

De voorlaatste speelronde van de zaalcompetitie. Voor sommige teams al de laatste wedstrijd. Veel wedstrijden dit weekend. Helaas wist de C1 zich niet te plaatsen voor de kwartfinale. Support volgende week allemaal de D1 en B1 in hun kwartfinale!

Van de 25 jeugdwedstrijden op 25 maart werd het merendeel weer gewonnen!  14 overwinningen, 3 gelijke spelen en acht nederlagen.

Schrijf een verslagje over jouw wedstrijd? Mail dit dan zaterdagavond of zondagochtend naar pr@ckvnieuwerkerk.nl

F-teams

Onze vijf OPEN MAATWERK F-teams kwamen zaterdag allemaal in actie. Er waren twee nederlagen voor de F5 en F4. De F1 speelde gelijk. De F2 en F3 wonnen!

Nieuwerkerk F1 speelde in de vroege ochtend thuis tegen ONDO F1 uit ’s Gravenzande. Uit was dat een hele spannende wedstrijd die onze F1 toen in de laatste seconde wist te winnen met 10-11. Om kans op het kampioenschap te houden moest de F1 winnen. Dat lukte helaas niet. ONDO stond steeds met 2 punten voor waarna Nieuwerkerk weer gelijk kwam. Met tussenstand van 2-2, 4-4 en 7-7 begon de laatste 10 minuten. Vlak voor tijd was het 8-9. In de slotseconde werd het 9-9. Phoenix won dik van Excelsior en zijn ongeslagen kampioen. Gefeliciteerd. Volgende week de laatste wedstrijd uit bij Phoenix. Met een achterstand van 3 punten kan de F1 helaas Phoenix niet meer inhalen.

Nieuwerkerk F2 ging op bezoek bij KCR F1 in Ridderkerk. Voorafgaand aan deze wedstrijd stond de F2 op de 4e plek met 12 punten. KCR stond 5e met  8 punten. Thuis had Nieuwerkerk met 9-7 gewonnen. Dit keer was het heel spannend. Maar er werd wel weer gewonnen! 8-10! Goed gedaan. Nu stevig op de 4e plek met kans nog op de derde plek. Volgende week de laatste wedstrijd, thuis tegen RWA F1.

Nieuwerkerk F3 speelde uit bij Nikantes F1 de laatste wedstrijd van dit zaalseizoen. Nikantes is de nummer laatst. Toch had de F3 thuis maar met 6-5 gewonnen. Dit keer ging het makkelijk. De F3 won met 4-8! Gefeliciteerd. Daarmee is de F3 op de 4e plek geëindigd met 12 punten uit 12 wedstrijden en 73 doelpunten. Op naar het veld!

Nieuwerkerk F4 speelde thuis tegen Vitesse F2. Voor Vitesse F2 was dit de kampioenswedstrijd. Bij winst waren zij kampioen. De uitwedstrijd was spannend en had Vitesse met 11-10 gewonnen. Dit keer begon Nieuwerkerk F4 heel goed. 2-1 na 10 minuten en 4-3 bij rust. In de tweede helft zakte de F4 in en gaf Vitesse extra gas in hun kampioenswedstrijd. Eindstand 4-13. Felicitaties voor Vitesse. Volgende week de laatste wedstrijd voor de F4 uit bij RWA F2.

Nieuwerkerk F5 speelde uit bij RWA F3 de laatste wedstrijd van dit zaalseizoen. Het ging om plek 2. RWA stond voor de wedstrijd 2 punten voor op Nieuwerkerk. Thuis had de F5 met 5-7 verloren. Ook dit keer was RWA te sterk. Het verschil was groter. 10-4 dit keer. Daardoor is Nieuwerkerk F5 op de 3e plek geëindigd met 12 punten uit 10 wedstrijden en 106 doelpunten.

E-teams

Van de 10 door Eye for growth en Buro Bouwfysica gesponsorde E-teams kwamen er 8 in actie zaterdag. We hebben al zes E-teams kunnen huldigen als kampioenen de afgelopen weken. De E3 en E6 waren vrij. De andere acht teams verloren niet! Zeven keer winst en een gelijkspel voor de E10.

Nieuwerkerk E1 speelde uit bij ONDO. ONDO stond voorlaatste met 4 punten en had eerder met 16-8 verloren in de Kleine Vink. Ook dit keer wist de E1 met ruime cijfers te winnen van ONDO. Het werd 5-13. Goed gedaan! Nu 11 uit 11. Volgende week de laatste wedstrijd, thuis tegen Vitesse E1. Die staan laatste, maar wonnen thuis wel van onze E1.

Nieuwerkerk E2 speelde thuis tegen Achilles E1. Achilles E1 stond vooraf aan deze wedstrijd onderaan de ranglijst. Vorige keer was het heel spannend en won de E2 met 5-6 in Den Haag. Dit keer was het minder spannend. Bij rust was het verschil al gemaakt met 7-3. In de tweede helft ging de E2 door en wist het maar liefst 15 doelpunten te maken. Eindstand 15-8. Daardoor is de E2 zeker van de 7e plek en Achilles van de 8e. Volgende week de laatste wedstrijd, uit bij KCR E1 in Ridderkerk.

De kampioenen van Nieuwerkerk E3 waren vrij. De laatste wedstrijd voor de E3 is thuis op 1 april tegen Korbis E2.

De kampioenen van Nieuwerkerk E4 gingen op bezoek bij Maassluis E2. De nummer 2 van de ranglijst, maar wel op 6 punten achterstand van Nieuwerkerk E4. In de eerste ontmoeting was Nieuwerkerk met 18-7 te sterk. Ook in Maassluis pakte de E4 de punten! 5-14 winst. Lekker! Nog altijd zonder puntverlies bovenaan. Volgende week de afsluiter thuis tegen Vriendenschaar E2.

De kampioenen van Nieuwerkerk E5 speelden thuis tegen Reeuwijk E1. Reeuwijk is de nummer laatst en had thuis al met 4-12 verloren van onze E5. Dit keer deed onze E5 het nog beter! Zelf 14 scoren, heel goed en maar 2 doorlaten: 14-2 winst! Volgende week de laatste wedstrijd uit bij KCC E4.

De kampioenen van Nieuwerkerk E6 waren vrij. De laatste wedstrijd is op 1 april uit bij RWA E2.

De kampioenen van Nieuwerkerk E7 gingen op bezoek bij Korbis E5. Korbis is de nummer 2 met 6 punten achterstand op Nieuwerkerk. Thuis had de E7 met 11-3 van Korbis gewonnen. Dit keer liep het anders. Misschien was de scherpte er wel af bij de E7? In ieder geval was Korbis met 11-8 te sterk. Niks aan de hand. Korbis kan jullie niet meer bijhalen. Volgende week de laatste wedstrijd, thuis tegen ONDO E3.

De kampioenen van Nieuwerkerk E8 speelden thuis tegen ’t Caproen E1. Een middenmotor op 6 punten achterstand van Nieuwerkerk. Gek genoeg hadden de teams nog niet tegen elkaar gespeeld. Het was een spannende wedstrijd. In de slotseconde van het eerste kwart viel pas de 1-1. Daarna werd de E8 steeds sterker. De ploeg won met 6-4. Volgende week weer tegen ’t Caproen. Dan uit. Het is de laatste wedstrijd voor E8.

Nieuwerkerk E9 speelde thuis tegen DES E3. DES stond onderaan en had in de Kleine Vink met 13-3 verloren van de E9. Ook dit keer won de E9 met groot verschil. Zelfs met een nog betere stand dan de vorige keer! Goed gedaan. Het werd 3-14! De derde plek nu voor de E9. Volgende week tegen de nr. 4 in de laatste ronde. Thuis tegen Korbis E7.

Nieuwerkerk E10 speelde  thuis tegen Korbis E8. Voorafgaand aan dit duel stond de E10 op 10 punten en Korbis op 9. In Waddinxveen was Korbis met 2-1 te sterk geweest. Ook deze wedstrijd was het heel spannend tussen deze twee teams. De wedstrijd eindigde dan ook in een 5-5 gelijkspel. De E10 op de derde plek. Volgende week uit naar Reeuwijk E2 voor de laatste wedstrijd.

D-teams

Dan de 5 D-teams van Damiët Verbeek/Makelaar Lagendijk. Daarvan kwamen er drie in actie. De D4 en D5 waren vrij. De D1 leed de eerste nederlaag van het seizoen. De D3 sloot af met een nederlaag. De D2 wist wel te winnen en hield de nul!

De kampioenen van Nieuwerkerk D1 gingen op bezoek bij PKC D1 in Papendrecht. Thuis met 11-7 gewonnen van deze sterke tegenstander. Voor de wedstrijd wist PKC al dat het de kwartfinale niet kon halen, omdat Albatros dik won van HKC (gefeliciteerd Albatros D1). Toch was PKC veel feller dan Nieuwerkerk D1 zaterdag. Een snelle 3-1 voorsprong voor de PKC en een 5-3 bij rust. Nieuwerkerk was wat slapjes. In de tweede helft een goede fase van Nieuwerkerk dat via 5-5 een 6-7 voorsprong pakte. In de slotfase lukte er helaas niet zoveel meer en wist PKC verdiend met 9-7 te winnen. Een wake up call voor Nieuwerkerk D1. Volgende week zal de ploeg er weer staan in de kwartfinale tegen Groen Geel. 11.30u in de Kleine Vink. Be there!

Nieuwerkerk D2 speelde uit tegen de nr. 4 ONDO D2. De D2 stond 4 punten voor op ONDO en had thuis met 7-3 gewonnen van ONDO. Dit keer verdedigde de D2 uitmuntend. Aanvallend liep het stroef de eerste helft. Rust 0-1. Tweede helft veel beter! Eindstand 0-10! Goed gedaan D2. 15 punten uit 11 wedstrijden. En de tweede plek is nog altijd mogelijk. Volgende week de laatste wedstrijd thuis tegen Valto D2.

Nieuwerkerk D3 speelde de laatste wedstrijd van dit zaalseizoen uit bij de Meervogels D1 in Zoetermeer. De Meervogels was al kampioen. Thuis had de D3 het met 5-8 zeker niet slecht gedaan. Dit keer wist de Meervogels er meer te scoren. Het werd 14-8. Aanvallend goed gedaan van de D3. Het zaalseizoen zit er op. Een 6e plek in een zware poule van 7. Zes punten voor onze D3.

Nieuwerkerk D4 was vrij en speelt volgende week de kampioenswedstrijd. Zaterdag 1 april, de laatste wedstrijd: Nieuwerkerk D4 – KCR D3 in de Parkzoomhal. Spannend, want KCR staat 1 puntje achter de D4.

Nieuwerkerk D5 was vrij. De laatste wedstrijd is op 1 april. Uit bij De Meervogels D2 in Zoetermeer.

C-teams

De vijf VISSER ELEKTROTECHNIEK C-teams kwamen allemaal in actie. Twee keer winst (C1 en C4). Gelijkspel voor de C3 en nederlagen voor de C5 en C2.

Nieuwerkerk C1 speelde de alles of niets wedstrijd uit bij Albatros in Zwijndrecht. Thuis was er met 6-7 gewonnen. Dit keer moest er gewonnen worden om kans te houden op de kwartfinale. En dat deed de C1 heel knap! 9-12 winst op Albatros! Wat een knappe prestatie met deze druk. Daarna was het afwachten wat PKC tegen ONDO deed. Het ongeslagen ONDO…… Maar je zag het al bij onze D1. Kampioenen zijn niet meer zo scherp in de laatste wedstrijd. PKC C1 was veel feller en ook beter dan ONDO en won met 15-9. De C1 werd goed op de hoogte gehouden door de D1 en wist dus al snel dat het niet ging lukken. Maar wat een ongelooflijk knap en mooi seizoen heeft Nieuwerkerk C1 gespeeld! Chapeau!! Een derde plek om trots op te zijn!

Nieuwerkerk C2 speelde thuis tegen kampioenskandidaat KCR C1 (van Sander en Patricia). De uitwedstrijd was met 13-7 verloren. Ook dit keer was KCR veel te sterk. Het werd 8-17 voor de ploeg uit Ridderkerk. Volgende week gaat KCR in een onderling duel met KVS uitmaken wie er kampioen wordt en promoveert naar de hoofdklasse. Succes Sander en Patricia. Nieuwerkerk C2 staat nog altijd op de voorlaatste plek. Daar blijft het ook staan, want IJsselvogels C1 kan onze C2 niet meer inhalen. Volgende week sluit de C2 af met een uitwedstrijd bij Weidevogels.

Nieuwerkerk C3 speelde uit bij kampioen Gemini C1. Een paar weken geleden was Gemini met 5-10 te sterk geweest. De C3 speelde heel goed tegen de kampioen en wist een punt te halen in Gouda: 5-5! Super goed gedaan van de C3. Nu 10 uit 10 en de 5e plek. Volgende week thuis tegen Dunas C3 de laatste wedstrijd. Die staan laatste. Dus misschien wel weer winnen!

Nieuwerkerk C4 speelde thuis tegen de nr. 7 Avanti C3. Nieuwerkerk was de nummer 5 en stond 8 punten boven Avanti. Uit was er met 2-5 gewonnen door de C4. In de Kleine Vink wist de C4 wederom te winnen. Dit keer met 7-3. Zo heeft de C4 uit de laatste 6 wedstrijden 11 punten gepakt. En dat na eerst 5 nederlagen. Goed hoor. Nu op de 3e plek met 11 uit 11. Volgende week de laatste uit bij Excelsior C2 (de kampioen).

Nieuwerkerk C5 speelde uit bij Avanti C5, de nr. 5. De C5 moest als nummer 2 winnen om kans te blijven houden op het kampioenschap. Thuis was er met 6-1 gewonnen van Avanti. Dit keer liep het anders. Avanti C5 won met 8-7 van onze C5. Spannend! Daardoor is KCR C4 kampioen (3 punten voor op Nieuwerkerk C5). Gefeliciteerd. Volgende week de laatste thuis tegen KOAG C3.

B-teams

Dan de drie INIZIO B-teams. Die speelden zaterdag allemaal. Alleen de B1 wist te winnen. B2 en B3 verloren nipt.

Nieuwerkerk B1 speelde uit bij KCR. Voor de tegenstander stond er nog wat op het spel; handhaving. Nieuwerkerk B1 was al zeker van de tweede plek en de kwartfinale volgende week. Het was zaak om met een goed gevoel richting die kwartfinale te kunnen werken. Dat is gelukt. Er werd weer lekker gescoord. Bij rust was het al 11-15. In de tweede helft liep de B1 uit naar een 16-24 overwinning. Klasse. Met 24 punten een mooie 2e plek in deze Hoofdklasse. Volgende week de kwartfinale uit bij Fortuna (tijdstip helaas nog steeds niet bekend).

Nieuwerkerk B2 speelde thuis tegen VEO B1. VEO was de nummer 4 met 12 punten en Nieuwerkerk 6 met 8 punten. Uit was VEO met 13-8 te sterk geweest. Dit keer zat Nieuwerkerk B2 er heel dicht bij, maar helaas won VEO met 10-11. Jammer B2! Op de 6e plek nu met 8 punten. Volgende week de laatste uit bij RWA B1.

Nieuwerkerk B3 speelde thuis tegen Fortuna B3. Vooraf hadden beide teams 15 punten en een 2e plek (Fortuna met een wedstrijd meer). In Delft was het eerder 10-10 geworden. Ook nu was het spannend. Helaas was Fortuna nu net te sterk met 9-10. Volgende week uit bij Vitesse de laatste wedstrijd voor onze B3.

A-teams

Bij onze JUMBO-junioren kwam alleen nog de A2 in actie. Voor de A1 is het zaalseizoen al voorbij.

Nieuwerkerk A1 is klaar en maakt zich op voor het veldseizoen. De ploeg is gehandhaafd in de A-hoofdklasse zaal.

Nieuwerkerk A2 speelde thuis Vitesse A2. Een duel tussen de nr. 2 en de nr. 4. Maar die nr. 4 Vitesse stond wel 11 punten achter op Nieuwerkerk A2. Uit had de A2 met maar liefst 7-30 gewonnen. Ook dit keer werd het een hele ruime zege! 23-4 is natuurlijk een hele knappe uitslag. Goed gedaan A2! Volgende week sluit de A2 in Capelle het seizoen af tegen KCC A2.