JTC / PR

RESULTATEN JEUGD 25 FEBRUARI

Zaterdag 25 februari een beperkt programma wegens de voorjaarsvakantie. Slechts 8 van de 30 jeugdteams van CKV Nieuwerkerk speelde een wedstrijd. Daarvan werden 6 wedstrijden gewonnen en 2 verloren. Lees hier hoe het ging!  

Schrijf een verslagje over jouw wedstrijd? Mail dit dan zaterdagavond of zondagochtend naar pr@ckvnieuwerkerk.nl

F-teams

Onze 5 OPEN MAATWERK F-teams waren allemaal vrij zaterdag in verband met de vakantie.

Nieuwerkerk F1 was vrij. Na de vakantie op 11 maart speelt de ploeg uit tegen Weidevogels F1.

Nieuwerkerk F2 was vrij. Ook de F2 speelt op 11 maart pas weer, thuis tegen KOAG F1.

Nieuwerkerk F3 heeft ook vrij tot 11 maart. Die middag uit naar Thor F1.

Nieuwerkerk F4 was vrij en ook zij komen 11 maart pas weer in actie. Thuis tegen KCC F3.

Nieuwerkerk F5 was ook vrij. De F5 komt volgende week alweer in actie, thuis tegen Vriendenschaar F2 om 10.00u.

 

E-teams

Dan onze 10 door Eye for growth en Buro Bouwfysica gesponsorde E-teams! Daarvan kwamen er zaterdag maar twee in actie. Twee overwinningen voor de E3 en E9 in de Kleine Vink.

 

Nieuwerkerk E1 was vrij. Op 11 maart speelt de E1 weer; thuis tegen KVS.

Nieuwerkerk E2 was vrij. Volgende wedstrijd op 4 maart thuis tegen ALO.

Nieuwerkerk E3 was de eerste ploeg die zaterdag wel speelde. De topper tegen KCC E2. KCC kwam door de vakantie met een combi-team van de E1 en E2. Daardoor werd het een hele leuke spannende wedstrijd waarin de E3 voor de eerste keer dit zaalseizoen echt werd getest. Soms stond KCC voor en soms weer Nieuwerkerk. Het eerste gaatje van 2 was op 9-7 voor Nieuwerkerk. Toch kwam KCC weer op gelijke hoogte. Het bleef zo heel spannend. 11-11 en in de laatste minuut een prachtige doorloper voor de 12-11 voor Nieuwerkerk. Spannend tot aan de laatste seconde, maar Nieuwerkerk E3 won. Knap gedaan! 18 punten uit 9 wedstrijden. Op 11 maart de kampioenswedstrijd thuis om 10.00u tegen IJsselvogels E2.

Nieuwerkerk E4 was vrij. Volgende wedstrijd pas op 18 maart. Thuis tegen Korbis E4. Dat is de kampioenswedstrijd voor de E4!

Nieuwerkerk E5 was vrij. De volgende wedstrijd van de E5 is op 11 maart pas, thuis tegen KCR. Dat wordt spannend tussen de nr. 1 en nr. 2.

Nieuwerkerk E6 was vrij. 4 maart de volgende wedstrijd, thuis tegen KCC E3.

Nieuwerkerk E7 was vrij. De kampioenswedstrijd is 11 maart thuis tegen KOAG E2, de nummer 2 op de ranglijst.

Nieuwerkerk E8 was vrij. Op 11 maart komt de ploeg weer in actie. Dat is de kampioenswedstrijd tegen de nummer 2 Vriendenschaar E3. 

Nieuwerkerk E9 speelde een uitstekende wedstrijd thuis tegen DES E3. DES stond onderaan. Nieuwerkerk en DES hadden nog niet tegen elkaar gespeeld. Met mooi spel won Nieuwerkerk E9 met maar liefst 13-3! Super goed gedaan! De E9 heeft nu 8 punten uit 10 wedstrijden. Nog vier wedstrijden te gaan en voorlopig een plek in de middenmoot. Volgende wedstrijd op 11 maart thuis tegen KCC E5.

Nieuwerkerk E10 was vrij. Op 4 maart de derby tegen IJsselvogels E3.

D-teams

Dan de 5 D-teams van Damiët Verbeek/Lagendijk Makelaars. Drie teams kwamen in actie. De D4 en D5 wonnen. De D3 verloor.

Nieuwerkerk D1 was opnieuw vrij. Zij spelen op 4 maart uit bij Tilburg weer. Daar kan de ploeg een plek in de kwartfinale veiligstellen.

Nieuwerkerk D2 was vrij. De ploeg speelt op 11 maart uit bij KCR de eerstvolgende wedstrijd.

Nieuwerkerk D3 speelde in de Kleine Vink tegen Weidevogels D1. Daar was uit met 10-0 van verloren. Dit keer ging een stuk beter! Er werd nu met 3-7 verloren. Nog drie wedstrijden te gaan voor de D3. Volgende week speelt de ploeg alweer, dan thuis tegen ODO D1. Die staan samen met Nieuwerkerk onderaan met 4 punten. Spannend!

Nieuwerkerk D4 speelde thuis tegen IJsselvogels D2 een goede wedstrijd. In de eerste ontmoeting tussen beide teams werd het maar liefst 8-2 voor Nieuwerkerk D4. Goed gedaan! Nieuwerkerk D4 nu aan kop met 17 punten uit 9 wedstrijden. ZKV D1 is de concurrent met 13 uit 8. Volgende week op 4 maart is het om 12u Nieuwerkerk D4 tegen ZKV D1. Het is nog niet de kampioenswedstrijd maar de D4 kan wel hele goede zaken doen zaterdag aanstaande.

Nieuwerkerk D5 speelde thuis tegen De Meervogels D2. Wederom een prima wedstrijd van de D5 die met 7-3 werd gewonnen! Goed gedaan! Nu op de 2e plek met 11 punten uit 8 wedstrijden. Volgende week thuis tegen de koploper. OZC D2 om 11.00u. Als de D5 kans wil maken op het kampioenschap, moeten ze die wedstrijd winnen!

C-teams

Van de vijf VISSER ELEKTROTECHNIEK C-teams kwamen er zaterdag twee in actie. De C5 won en de C3 verloor.

Nieuwerkerk C1 was vrij. Op 11 maart spelen zij de belangrijke wedstrijd bij ONDO C1 uit. Voor ONDO is dat de kampioenswedstrijd. Nieuwerkerk strijdt zelf nog om plek 2.

Nieuwerkerk C2 was ook vrij. Ook de C2 speelt pas 11 maart weer. Uit bij IJsselvogels C1, de kraker aan de onderkant.

Nieuwerkerk C3 speelde thuis tegen koploper Gemini C1. De eerste ontmoeting tussen beide teams. Gemini had alle wedstrijden gewonnen tot nu toe. Ook in de Kleine Vink was Gemini zaterdag de betere. Nieuwerkerk C3 verloor met 5-10. Zaterdag speelt de C3 al weer. Dan thuis tegen Dijkvogels C1. Die zou onze C3 moeten kunnen winnen.

Nieuwerkerk C4 was vrij. Ze spelen 11 maart weer, uit bij ALO.

Nieuwerkerk C5 speelde zaterdag thuis tegen LYNX C1. Nieuwerkerk C5 als koploper tegen de nummer 6. Op z’n C5-st wist Nieuwerkerk weer eens te winnen; dat betekent dus goed verdedigen en dus zelf niet heel veel goals nodig om te winnen: 3-1! Met 15 uit 9 is Nieuwerkerk C5 nu weer koploper. KCR C4 op 14 uit 8. De komende twee weken speelt KCR twee keer tegen LYNX. De C5 komt zelf pas weer op 18 maart in actie. Uit bij Gemini C2.

B-teams

Dan de drie INIZIO B-teams. Alleen de B3 kwam in actie. B1 en B2 waren vrij.

 

Nieuwerkerk B1 was vrij. Ze hervatten de competitie op 11 maart uit bij TOP in Arnemuiden.

Nieuwerkerk B2 was ook vrij. Op 11 maart de volgende wedstrijd: uit bij Refleks B1 in Rijswijk.

Nieuwerkerk B3 speelde thuis tegen Avanti B3. En dat ging heel goed! Een mooie 10-4 overwinning! Daarmee stijgt de B3 naar een gedeelde 1e plek. Nu 13 punten uit 7 wedstrijden! Hele goede cijfers! Vitesse B2 staat op 13 uit 8. Zaterdag aanstaande de strijd om de 1e plek! Nieuwerkerk B3 thuis tegen Vitesse B2 om 15.00u.

De redactie ontving het volgende verslag:

De B3 mocht het zaterdag weer in de Kleine Vink laten zien, dit keer tegen Avanti B3, die met 10-4 werd verslagen.

Het Nieuwerkerkse team begon tegen Avanti geconcentreerd aan de wedstrijd en wist door fel te verdedigen tegendoelpunten te voorkomen van de flink langere en een stuk oudere tegenspelers. Het eigen speltempo zorgde vervolgens voor een snelle 2-0 voorsprong, waarna het wel even duurde voor er weer werd gescoord. Met een comfortabele 4-0 voorsprong kon de B3 de rust in. Na de hervatting kwam Avanti wat beter in het spel en wist een paar mooie afstandschoten te raken, maar werd geen moment echt gevaarlijk. Met nog 10 minuten op de klok en een stand van 8-2 kon Nieuwerkerk het dan ook eenvoudig uitspelen met een prima eindstand van 10-4 en een volle tribune trotse supporters als resultaat. Goed gedaan B3!

Na deze wedstrijd staat Nieuwerkerk B3 samen met Vitesse B2 bovenaan, al heeft Nieuwerkerk een wedstrijd minder gespeeld en bovendien nog niet verloren. Sterker nog, dit was de 12e ongeslagen wedstrijd op rij in dit korfbaljaar! Of de B3 deze reeks kan voortzetten zien we volgende week als een rechtstreeks duel met Vitesse op het programma staat.

 

A-teams

Onze JUMBO-junioren waren in deze vakantieweek allebei vrij.

Nieuwerkerk A1 was vrij. Zij spelen 11 maart thuis tegen PKC A1.

Nieuwerkerk A2 was vrij. Volgende wedstrijd is 11 maart uit bij KCR.

Meer berichten