JTC / PR

RESULTATEN JEUGD 18 MAART


De zaalcompetitie nadert het einde. Ook dit weekend konden we bij de E-teams weer wat kampioen huldigen! Gefeliciteerd E4, E5 en E6. De D4 stelde het feestje nog even uit. Goed nieuws was er ook voor de B1. Zij haalden de kwartfinales in de B-hoofdklasse door de tweede plek veilig te stellen. Op 1 april spelen de D1 en de B1 de kwartfinale. Ook de C1 maakt daar nog kans op. Lekker bezig! Van de 24 jeugdwedstrijden op 18 maart werd het merendeel weer gewonnen!  16 overwinningen, 2 gelijke spelen en slechts zes nederlagen. 

 

Schrijf een verslagje over jouw wedstrijd? Mail dit dan zaterdagavond of zondagochtend naar pr@ckvnieuwerkerk.nl

 

F-teams

Van onze vijf OPEN MAATWERK F-teams speelden zaterdag drie teams een wedstrijd. De F4 en F1 waren vrij. De F2, F3 en F5 wonnen allemaal. Een 100% score voor de F! Goed gedaan.

 

Nieuwerkerk F1 was vrij. Volgende week de laatste thuiswedstrijd tegen ONDO F1, de nummer 3. Winnen van ONDO betekent een week later de kampioenswedstrijd uit bij Phoenix.

 

Nieuwerkerk F2 ging op bezoek bij KCC F1 in Capelle. Vorige keer was KCC nog te sterk in de Kleine Vink, maar dit keer ging Nieuwerkerk F2 met de punten naar huis! Een spannende wedstrijd waarbij het 10 minuten voor tijd nog alle kanten op kon (8-9). Uiteindelijk was onze F2 met 11-14 te sterk. Goed gedaan! Nu 12 punten en achter KCC op plek 4. Volgende week uit naar KCR F1.

 

Nieuwerkerk F3 speelde thuis tegen Vitesse F1. De nummer 3 en Nieuwerkerk is de nummer 4. De 8-6 was dan ook een hele knappe overwinning. 10 punten nu. Knap gedaan! Volgende week alweer de laatste zaalwedstrijd voor de F3. Uit bij Nikantes F1.

 

Nieuwerkerk F4 was vrij. Volgende week thuis tegen Vitesse F2.

 

Nieuwerkerk F5 speelde uit bij VEO F2 een fantastische wedstrijd! Er werd met maar liefst 2-28 gewonnen! Wat knap van onze jongste spelers! Vorige keer was het al 9-2, maar nu bijna 30 doelpunten. Super! Op de 3e plek nu met 12 punten. Albatros F3 is de kampioen in deze poule. Gefeliciteerd. Volgende week de laatste wedstrijd voor de F5 uit bij RWA F3. Daar speelt de F5 om de 2e plek!

 

E-teams

Ook de door Eye for growth en Buro Bouwfysica gesponsorde E-teams hadden een goede zaterdag! Vier teams waren er vrij. Van de zes E-teams die in actie kwamen wonnen er vijf en verloor alleen de E2. En er kwamen nog drie kampioenen bij! Hierdoor zijn bij de E nu de E3, E4, E5, E6, E7 en E8 kampioen! Prachtige prestatie!

 

Nieuwerkerk E1 was vrij. Volgende week uit naar ONDO.

 

Nieuwerkerk E2 speelde thuis tegen ALO E1. Er werd helaas met 5-9 verloren. Volgende week speelt de E2 weer thuis, dan tegen Achilles E1. Die staan laatste.

 

Nieuwerkerk E3 was al kampioen! Maar dat weerhield de ploeg er niet van om heel goed te spelen tegen OZC E1 in Rotterdam. Vorige keer werd het 19-2. Dit keer was het nog beter: 1-29 winst! Wat een score! De laatste wedstrijd voor de E3 is thuis op 1 april tegen E2.

Nieuwerkerk E4 speelde de kampioenswedstrijd thuis tegen Korbis E4. Ook deze tiende wedstrijd werd gewonnen door de E4! Met 11-4 werd de ploeg kampioen! Super goed gedaan! Wat een seizoen! Ruim 15 doelpunten per wedstrijd en de nummer 2 KOAG E3 op een achterstand van 6 punten. Gefeliciteerd E4!

 

Nieuwerkerk E5 speelde opnieuw een kampioenswedstrijd! Na het gelijke spel vorige week tegen KCR, speelde de E5 nu uit bij Twist E1. Dit keer ging het veel beter! Er werd met 6-14 gewonnen. Daardoor werd ook de E5 kampioen! Super! 19 punten uit 10 wedstrijden. Net als de E4 heeft de E5 155 doelpunten gemaakt in 10 wedstrijden. Volgende week spelen de kampioenen van de E5 thuis tegen Reeuwijk E1.

 

Nieuwerkerk E6 speelde de kampioenswedstrijd uit bij Vitesse E2. Wat een spannende wedstrijd werd dat! Uiteindelijk een 5-6 overwinning en dus voor feest voor de E6! Kampioen met 20 punten uit 11 wedstrijden. Twee keer gelijk en verder ongeslagen. Er zaten spannende wedstrijden tussen! Zoals dus deze kampioenswedstrijd! Goed gedaan. Concurrent IJsselvogels E1 staat nu 3 punten achter op onze E6 (ondanks de 35-11 zege van IJsselvogels op KCC E3). Gefeliciteerd met dit mooie kampioenschap E6! De laatste wedstrijd is op 1 april uit bij RWA E2.

 

De kampioenen van Nieuwerkerk E7 waren vrij. Volgende week uit naar KorbisE5.

Ook de kampioen van Nieuwerkerk E8 waren vrij. De E8 speelt volgende week thuis tegen ’t Caproen E1.

Nieuwerkerk E9 speelde uit bij Maassluis E3 een hele goede wedstrijd. Thuis was er nog met 3-4 verloren van deze ploeg. Dit keer werd het een 4-14 winst! Wat goed gedaan! 12 punten nu uit 12 wedstrijden. Volgende week thuis tegen DES E3.

 

Nieuwerkerk E10 was vrij. Volgende week thuis tegen Korbis E8.

 

D-teams

Dan de 5 D-teams van Damiët Verbeek/Makelaar Lagendijk. Die kwamen zaterdag allemaal in actie. Drie keer winst en twee keer verlies.

 

De kampioenen van Nieuwerkerk D1 gingen op bezoek bij Rust Roest in Eindhoven. De score werd prima verdeeld over de tweede helften. Twee keer 1-15 en dus in totaal 2-30. Een mooie uitslag voor de D1. Er waren maar liefst 11 verschillende doelpuntenmakers, waaronder de eerste goal van de langdurig geblesseerde Lieke! Leuk! De strijd om plek 2 in deze poule is nog spannend. Albatros verloor 16-10 van Oranje Wit (die zijn lekker bezig) en PKC won. Albatros en PKC nu gelijk. Volgende week speelt de D1 uit bij PKC. Daarvoor weten ze al of Albatros wint van HKC en daarmee twee wordt.

 

Nieuwerkerk D2 speelde thuis tegen KOAG D1. Na de 5-5 in Krimpen was het nu ook weer een spannende wedstrijd. Dit keer een 6-5 winst voor de D2, die het helaas zonder de geblesseerde Sven moesten doen. Goed gedaan D2. De tweede overwinning op rij. Nu een 3e plek met 13 punten. Volgende week uit naar de nr. 4 ONDO D2.

 

Nieuwerkerk D3 speelde tegen Excelsior D2 in Delft. Dat is de nummer 2 van de poule en die ploeg was helaas met 9-4 te sterk voor onze D3. Volgende week de laatste zaalwedstrijd voor de D3. Uit bij Meervogels D1 in Zoetermeer. Die zijn al kampioen, maar zullen hun feestwedstrijd goed willen spelen.

 

Nieuwerkerk D4 speelde de kampioenswedstrijd uit bij IJsselvogels D2 (de nummer 5). En daar ging het helemaal mis voor onze D4. Thuis nog met 8-2 gewonnen van deze tegenstander. Hadden zij misschien goede invallers? Of waren het de zenuwen bij de D4. Het werd in ieder geval 6-5 voor IJsselvogels. Geen kampioenschap nog voor de D4. Nu 19 punten uit 11 wedstrijden. KCR D3 heeft 18 punten. Zaterdag 1 april, de laatste wedstrijd: Nieuwerkerk D4 – KCR D3 in de Parkzoomhal. Spannend, maar het kampioenschap dus in eigen hand!

 

Nieuwerkerk D5 speelde thuis tegen KCC D3 en sterke wedstrijd! Het werd maar liefst 11-2 voor onze D5. Goed gedaan! Nu op de 2e plek met 13 punten uit 11 wedstrijden. De laatste wedstrijd is op 1 april. Uit bij De Meervogels D2.

 

C-teams

De vijf VISSER ELEKTROTECHNIEK C-teams kwamen allemaal in actie. De enige nederlaag was voor de C2. De C1, C4 en C5 wonnen. De C3 speelde vrijdag al en speelde gelijk.

 

Nieuwerkerk C1 strijdt nog altijd om plek 2 (en dus de kwartfinale). Concurrenten om die 2e plek PKC en Albatros wonnen allebei. Nieuwerkerk C1 speelde zelf tegen DeetosSnel C1 en begon uitermate slap aan de wedstrijd. Tempo was laag en weinig overtuiging in het spel. Na 10 minuten stond DeetosSnel dan ook op een verrassende 0-5 voorsprong! Toen ging de knop om bij de C1! De ploeg vocht zich terug in de wedstrijd en de achterstand werd omgezet in een 14-10 overwinning! Goed gewerkt! Kampioen ONDO op 25 punten, PKC op 19 en Albatros en Nieuwerkerk allebei op 18. Volgende week is het om 12u de laatste wedstrijd Albatros – Nieuwerkerk. Die wedstrijd moet Nieuwerkerk winnen. Om 12.35u is het PKC – ONDO. Als Nieuwerkerk wint en ONDO wint van PKC, dan eindigt Nieuwerkerk C1 op de tweede plek.

 

Nieuwerkerk C2 speelde thuis tegen Sporting Delta C1. Delta is een middenmotor en Nieuwerkerk C2 staat onderin. Uit werd het een 13-7 nederlaag. De C2 deed het dit keer beter, maar helaas toch een 9-12 nederlaag. Volgende week thuis tegen KCR C1 (van Sander en Patricia). Die staan 2e op 1 punt achter de koploper.

 

Nieuwerkerk C3 speelde vrijdagavond thuis tegen Dijkvogels C1. De nummer 5 tegen de nr. 6. In een wedstrijd met weinig goals pakte Nieuwerkerk C3 een punt door het 3-3 gelijkspel. Nieuwerkerk C3 blijft daarmee op de 5e plek staan met 9 punten. Dijkvogels een plekje daarachter met 7 punten. Volgende week speelt de C3 uit bij kampioen Gemini C1.

 

Nieuwerkerk C4 speelde thuis tegen DES C1. Die stonden maar 1 punt boven de C4. Uit had DES met 6-4 van Nieuwerkerk gewonnen. Maar de C4 maakt een mooie ontwikkeling door. Verdedigend is de ploeg ijzersterk. En zo waren de drie goals van de C4 dit keer weer genoeg voor een 3-2 zege! Knap! Nieuwerkerk passeert DES op de stand en staat nu 5e met 9 punten. Volgende week thuis tegen de nr. 7 Avanti C3.

 

Nieuwerkerk C5 speelde uit bij Gemini C2. En die wedstrijd in Gouda werd heel goed met 1-7 gewonnen. Goed gedaan C5. Daarmee staat de C5 op de tweede plek met 17 punten uit 10 wedstrijden. KCR C4 is de koploper met 18 uit 10. De C5 speelt volgende week uit bij Avanti C5, de nr. 5. Zelf winnen en hopen op een foutje van KCR.

 

B-teams

Dan de drie INIZIO B-teams. Die speelden zaterdag allemaal. Helaas verloren de B2 en B3. B1 won en plaatste zich voor de kwartfinale.

 

Nieuwerkerk B1 speelde een thuiswedstrijd tegen DeetosSnel B1. In die wedstrijd kon de kwartfinale bereikt worden. Daarvoor was een klein verlies zelfs al genoeg. In de eerste helft speelde de B1 goed en nam op 10-3 afstand van DeetosSnel. In de tweede helft kroop DeetosSnel B1 steeds wat dichterbij. Van 12-7 werd het 13-9 en via 14-11 werd het zelfs 14-13. Spannend! Ondanks een matige tweede helft wist de B1 de wedstrijd wel met 16-14 te winnen. Daarmee was de kwartfinale bereikt! Toch nog niet veel vreugde bij de B1-spelers. De kids zijn het wennen een beetje gewend geraakt en weten zelf dat ze beter kunnen. Maar niet vergeten: gewoon weer de playoffs halen (derde keer op rij in een jaar tijd) is heel knap gedaan! PKC werd kampioen! Felicitaties voor Mady en haar team. Zij spelen de kwartfinale thuis tegen KZ B1. In de andere poule was er een verrassing (KZ verloor van Avanti), waardoor Nieuwerkerk B1 de kwartfinale op 1 april speelt tegen Fortuna B1 in Delft. Gaaf!

 

Nieuwerkerk B2 speelde thuis tegen Dijkvogels B1. De nummer 6 tegen de nr. 3. Vorige keer 11-7 voor Dijkvogels. In eigen huis zat de B2 er dichterbij. Spannende wedstrijd, maar helaas een 9-10 nederlaag. De 6e plek is inmiddels zeker. Achilles en RWA kunnen de B2 niet meer achterhalen. Volgende week speelt de B2 thuis tegen VEO B1.

 

Nieuwerkerk B3 speelde uit tegen Avanti B3. Het werd helaas 7-4 voor Avanti. Thuis had Nieuwerkerk B3 nog met 10-4 van deze tegenstander gewonnen. Een dure misstap. Vitesse nu 1e met 19 punten uit 11 wedstrijden. Nieuwerkerk B3 heeft 15 uit 10. Volgende week thuis winnen van Fortuna en dan op 1 april de kampioenswedstrijd bij Vitesse B2.

 

A-teams

Onze JUMBO-junioren verloren dit weekend weer niet. De A1 eindigde de competitie met een gelijkspel en de A2 won.

 

Nieuwerkerk A1 was gelukkig al zeker van handhaving en er stond dus niks meer op het spel in de uitwedstrijd bij Vriendenschaar. Zonder Bas (die met het eerste mee moest doen) stond de A1 eigenlijk de hele wedstrijd op achterstand. Een 19-17 achterstand werd toch nog goed gemaakt in de slotfase. 19-19. KCC speelde gelijk bij ONDO. Daardoor eindigen KCC en Nieuwerkerk A1 op 10 punten. Onderling resultaat is hetzelfde, maar op doelsaldo is KCC 5e geworden.  Fortuna A1 won thuis overtuigend van TOP en plaatst zich dus samen met PKC voor de playoffs. We wensen hen veel succes in de strijd om Ahoy’! Nieuwerkerk A1 gaat zich opmaken voor het restant van de veldcompetitie.

 

Nieuwerkerk A2 speelde thuis tegen RWA A1. De nummer 2 tegen de nummer 5. Uit was het 5-15 voor Nieuwerkerk A2 geworden. Dit keer was het spannender. Maar de punten bleven wel in de Kleine Vink. De A2 won met 14-10. Door de nederlaag van KCC tegen Movado is Nieuwerkerk A2 nu zeker van de tweede plek. Er is echter wat onduidelijkheid over de mogelijke promotie die deze plek geeft. Dat gaan we dus even uitzoeken. Movado is in ieder geval niet meer te achterhalen, gefeliciteerd Chris! Volgende week speelt de A2 thuis tegen Vitesse A2.

Meer berichten