JTC / PR

Resultaten Jeugd 14 januari

Zaterdag 14 januari werd er weer lekker gespeeld door onze jeugdteams. 1 uitslag is het benoemen hier al waard. Nieuwerkerk D1 won thuis met 41-1 van Rust Roest D1. Wat een uitslag! Er werden 15 wedstrijden gewonnen van de 24. Twee keer werd het gelijk en zeven keer een nederlaag. Lees hier hoe het ging:

F-teams

Van de vijf door OPEN MAATWERK gesponsorde teams kwamen er zaterdag vier in acties. Een nipte nederlaag voor de F2 en overwinningen voor de F3, F4 en F5.

Nieuwerkerk F1 was vrij. Zaterdag gaat de ploeg op bezoek bij ONDO in ’s Gravenzande.

Nieuwerkerk F2 speelde zaterdag een leuke wedstrijd tegen KCC F1. In de Kleine Vink ging het lekker gelijk op. In de slotfase was KCC F1 helaas met 9-10 te sterk. De F2 blijft in de middenmoot met 4 punten. Volgende week thuis tegen KCR F1. Die hebben net zoveel punten.

Nieuwerkerk F3 boekte een hele mooie 3-8 zege op Vitesse F1 in Barendrecht. Knap gedaan F3! 4 punten nu uit 5 wedstrijden. Volgende week thuis tegen Nikantes F1. Die hebben nog geen punten.

Nieuwerkerk F4 maakte in Bodegraven maar liefst 11 doelpunten en won met 6-11 van Vriendenschaar F1. Knap! 5 punten uit 5 wedstrijden nu voor de F4. Volgende week uit naar Vitesse, die hebben ook 5 punten.

Nieuwerkerk F5 boekte een mooie 9-2 thuiszege op VEO F2. Lekker bezig in 2023 met twee overwinningen. 6 uit 4 en samen met RWA en Albatros bovenaan. Volgende week thuis tegen RWA F3.

E-teams

Dan onze 10 door Eye for growth en Buro Bouwfysica gesponsorde E-teams! Zij doen het heel goed in hun competitie. Zaterdag kwamen er zeven E-teams in actie. Vijf wedstrijden werden gewonnen en twee verloren.

Nieuwerkerk E1 was vrij. Volgende week thuis tegen ONDO.

Nieuwerkerk E2 wacht ook na zaterdag nog op de eerste overwinning in de zaal. Uit bij ALO was de E2 er dicht bij! ALO E1 won met 10-9 helaas. Zaterdag nieuwe kansen in de uitwedstrijd tegen Achilles E1. Die hebben nog geen punten.

Nieuwerkerk E3 blijft lekker bezig. De thuiswedstrijd tegen OZC E1 werd met maar liefst 19-2 gewonnen! 10 punten alweer uit 5 wedstrijden. Alleen KCC E2 kan een beetje in de buurt blijven. Zaterdag uit naar Korbis E2.

Nieuwerkerk E4 won de uitwedstrijd bij Korbis E4 met 5-7. Goed gedaan. Nieuwerkerk E4 heeft nu 8 uit 4 en staat samen met Maassluis E2 aan kop van de ranglijst. Zaterdag de topper thuis tegen Maassluis E2. Spannend!

Nieuwerkerk E5 speelde thuis een hele goede wedstrijd tegen Twist E1. Het werd 23-3! 23 doelpunten is natuurlijk heel goed! Nu koploper met 8 uit 4. KCC E4 heeft 8 uit 5. Zaterdag uit naar Reeuwijk, de nummer laatst met 0 punten.

Nieuwerkerk E6 is de vierde koploper bij de E-teams. Ook de thuiswedstrijd tegen KCR E3 werd gewonnen. 7-3. Lekker bezig! 9 uit 5. Volgende week vrij.

Koploper Nieuwerkerk E7 was vrij. Het zag concurrent KOAG E2 gelijkspelen. Volgende week thuis tegen Korbis E5.

Nieuwerkerk E8 was vrij. Concurrent Korbis E6 speelde met 5-5 gelijk. Korbis staat nu bovenaan  met 7 punten uit 5. Nieuwerkerk E8 heeft 6 uit 4. Volgende week uit naar KOAG.

Nieuwerkerk E9 verloor de eerste wedstrijd van 2023 helaas net aan. Thuis tegen Maassluis E3 werd het 3-4. Nieuwerkerk E9 blijft in de middenmoot staan.

Nieuwerkerk E10 speelde de uitwedstrijd tegen IJsselvogels E3, de nummer 2 van de ranglijst. De E10 speelde een leuke wedstrijd en stond bij rust 1-4 voor. In de tweede helft wat doelpunten van beide teams maar uiteindelijk een mooie 4-8 overwinning voor onze E10, die nu naast IJsselvogels staan met 6 punten.

D-teams

Dan de 5 D-teams van Damiët Verbeek/Lagendijk Makelaars. Vier van de vijf D-teams kwamen in actie. Het leverde twee zeges, 1 gelijkspel en 1 nederlaag op.

Nieuwerkerk D1 speelde de eerste wedstrijd van 2023 en zette tegen het Eindhovense Rust Roest een historisch grote uitslag neer. Na een 19-1 ruststand werd het uiteindelijk 41-1! Wij denken dat dit de grootste uitslag ooit is in de D-hoofdklasse (vergissen we ons, mail dan naar    pr@ckvnieuwerkerk.nl 😊). Volgende week de topper tegen de nummer 2 PKC D1 om 16.00u in de Kleine Vink! Nieuwerkerk D1 nu 12 punten, PKC 11. Spannend!

Nieuwerkerk D2 ging op bezoek bij KOAG D1. Na een goed begin stond het al snel 1-3. Daarna vielen de goals moeizaam. Vlak voor tijd kwam KOAG naast Nieuwerkerk en de wedstrijd eindigde in 5-5. Na drie duels nu 5 punten voor de D2.Volgende week thuis tegen ONDO D2. Die hebben 7 punten uit 4 wedstrijden. Ook spannend dus.

Na de knappe wedstrijd van vorige week tegen Fortuna speelde Nieuwerkerk D3 zaterdag een stuk minder tegen Excelsior D2. Na een ruststand van 2-4 wist Nieuwerkerk D3 niet meer te scoren in de tweede helft. Het werd 2-7.Volgende week thuis tegen koploper De Meervogels D1.

Nieuwerkerk D4 speelde de topper uit bij ZKV en won met 5-9! Goed gedaan D4. Nog steeds koploper, nu met 8 punten uit 4 wedstrijden. Volgende week vrij.

Nieuwerkerk D5 was vrij. Pas op 28 januari spelen zij hun volgende wedstrijd tegen Vitesse D2.

C-teams

Van de vijf VISSER ELEKTROTECHNIEK C-teams kwamen er zaterdag 4 in actie. Twee overwinning en twee nederlagen leverde dat op.

Nieuwerkerk C1 speelde om plek 3 in Dordrecht tegen DeetosSnel. DeetosSnel startte goed en pakte een 4-1 voorsprong. Daarna speelde de C1 een uitstekende wedstrijd en werd de korf makkelijk gevonden. Een hele mooie 8-17 overwinning. Een derde plek nu met 8 punten uit 6 duels. Volgende week weer een wedstrijd om plek 3. Thuis tegen Albatros C1 (7 punten).

Nieuwerkerk C2 speelde ook in Dordrecht. Niet bij DeetosSnel, maar bij Sporting Delta C1. Helaas verloor de C2 met 13-7. En is het na 5 duels dus nog altijd wachten op het eerste punt. Volgende week uit naar koploper KCR C1 (van Sander en Patricia).

Nieuwerkerk C3 was vrij. De volgende wedstrijd voor de C3 is pas op 28 januari.

Ook Nieuwerkerk C4 speelde een leuke wedstrijd bij DES C1. Er werd verloren met 6-4. Maar dat zijn al veel meer doelpunten dan vorige week. Goed gedaan C4. Volgende week uit naar Avanti C3. Die hebben pas 1 punt, dus wie weet!

Nieuwerkerk C5 speelde ook een leuke wedstrijd met veel doelpunten. Thuis tegen Gemini C2 werd er met 7-3 gewonnen. Goed gedaan. Na 4 wedstrijden nu 7 punten en koploper! Volgende week thuis tegen Avanti.

B-teams

Dan de drie INIZIO B-teams. De B2 kwam dinsdag en zaterdag in actie. De B1 speelde ook zaterdag en de B3 was vrij. Twee zeges en 1 nederlaag.

Nieuwerkerk B1 rekende in Dordrecht af met DeetosSnel B1. In de rust was het pas 7-9 en dus nog spannend. In de tweede helft een sterker Nieuwerkerk B1 dat deze wedstrijd met 11-21 wist te winnen. 10 punten uit 6 duels. Koploper PKC heeft er 12. Zaterdag thuis tegen KCR B1.

Ook Nieuwerkerk B2 ging zaterdag bij Dijkvogels B1 met 11-7 onderuit. Dinsdagavond was er nog knap met 4-11 bij Achilles B1 gewonnen. Met 4 punten nu in de middenmoot. Zaterdag uit naar VEO B1. Die hebben twee punten meer dan de B2.

Nieuwerkerk B3 was vrij! Volgende week uit naar Fortuna B3 dat net zoveel punten heeft als Nieuwerkerk B3, maar wel twee wedstrijden meer gespeeld.

A-teams

Onze JUMBO-junioren speelden de eerste wedstrijden van 2023.

Nieuwerkerk A1 speelde de belangrijke wedstrijd in de strijd om handhaving tegen Vriendenschaar A1. Na een gelijk opgaand begin pakte Nieuwerkerk een 11-6 voorsprong. De laatste 7 minuten voor de rust verliepen desastreus. Op kinderlijk eenvoudige wijze gaf de A1 de mooie voorsprong weg en ging de ploeg rusten met een 11-13 achterstand. In de tweede helft leek Vriendenschaar te winnen met een 17-20 voorsprong vijf minuten voor tijd. Nieuwerkerk A1 knokte zich toch nog naar een 20-20 gelijkspel. In de returnronde zullen de wedstrijd tegen KCC, Vriendenschaar en ONDO toch echt gewonnen moet worden om te handhaven.

Nieuwerkerk A2 speelde uit bij RWA A1 in Rhoon en boekte een hele mooie 5-15 overwinning. Nu koploper met 8 uit 5, maar Movado met 6 uit 3 heeft nog wat potjes in te halen. Lekker bezig in ieder geval A2!