Kangoeroes

Pietentraining Kangoeroes

Lieve kangoeroetjes van CKV Nieuwerkerk,

Zoals jullie vast hebben vernomen zijn Sinterklaas en zijn Pieten weer in Nederland!
Sinterklaas en zijn Pieten hebben het altijd superdruk met alle kinderen in het land cadeautjes te brengen. Stel dat er een Piet ziek wordt?! Dan moet er wel vervanging zijn!

Sinterklaas heeft daarom gevraagd of de Kangoeroes van CKV Nieuwerkerk de Pietenopleiding versneld willen doorlopen, zodat Sint wat lekkerder kan slapen. Tijdens deze opleiding moeten de Kangoeroes allerlei opdrachten doen, om te laten zien dat zij ook Pietenwerkzaamheden kunnen doen.

De Pietentraining zal plaatsvinden op:
  • Zaterdag 4 december
  • 08:30 – 09:30 uur (09:20 uur uitreiking Pietendiploma)

Alle Kangoeroes zijn welkom (3,5 tot 6 jaar)

Als je aanwezig bent graag even een mailtje sturen met je naam
naar sandradewolf@hotmail.com zodat we weten hoeveel Kangoeroepietjes we kunnen verwachten.

Uiteraard mogen jullie verkleed komen, maar zorg er wel voor dat je goed kan bewegen en trek ook je zaalschoenen aan!

Meer berichten