JTC

Koppelschottoernooi 2023

Beste leden,
Het einde van het jaar is weer in zicht, dus we gaan traditioneel het jaar afsluiten met het schottoernooi! Wie gaat er dit jaar met de hoofdprijzen vandoor, en mag zich kronen tot koning of koningin schutter van CKV Nieuwerkerk?
Net als ieder ander jaar houden we dit toernooi in twee delen: een toernooi voor de jongere CKV’ers tot en met de D-pupillen, en een toernooi vanaf de C-aspiranten.
Ieder jaar is het weer een enorm succes, en worden er nieuwe (top)schutters geboren!
Let op: je geeft je op als duo. Vind je het leuker om met zijn drieën te schieten, dan is dat vaak geen probleem. Ken je iemand die niet korfbalt, bij een andere vereniging korfbalt, en toch mee wil doen? Iedereen is van harte welkom.
Praktisch:
Het toernooi wordt gehouden op 30 december 2023 in de Kleine Vink.
Alle jeugd t/m D-pupillen: het toernooi start om 10:00, om 09:30 wordt je uiterlijk in je sportieve kleding verwacht. Het toernooi duurt voor jullie tot ongeveer 12:30, maar daarna mag je uiteraard ook bij het grote toernooi komen kijken. De kosten zijn €3,- per duo.
Graag je naam, achternaam + eventueel team waarin je speelt doorgeven! Ook doorgeven dat je je voor het jeugdtoernooi aanmeldt!
 
Iedereen vanaf de C-aspiranten: het toernooi start om 13:00, om 12:30 wordt je uiterlijk in je sportieve kleding verwacht. Het toernooi duurt tot ongeveer 17:00! Uiteraard kunnen we daarna het jaar echt afsluiten met een verkoelend drankje in de kantine. De kosten van het toernooi zijn €6,- per duo.
Graag je naam, achternaam + eventueel team waarin je speelt doorgeven! Ook doorgeven dat je je voor het jeugdtoernooi aanmeldt!
Ook dit jaar gaan we alles zorgvuldig bijhouden via Tournify!
Hier komen alle deelnemende teams te staan en op de dag zelf het programma en uitslagen.
Jeugdtoernooi:
Grote toernooi:
BELANGRIJKE MEDEDELING:
Ook het schottoernooi kan alleen plaatsvinden met de nodige hulp!
We zijn op zoek naar begeleiders voor het jeugdtoernooi en mensen voor de bar!
Graag ook opgeven via schottoernooi.nwk@gmail.com.
Zonder hulp, geen toernooi!
 
De eerste aanmeldingen zijn al binnen, dus geef je snel op!
Heb je vragen? Mail gerust, of stuur een berichtje naar 06-41897117.
We kijken uit naar jullie aanmelding en komst, DJ Jonax is al begonnen met maken van zijn afspeellijst, en de oliebollen liggen al in het vet. 😉

Meer berichten