JEUGDCOMMISSIE

Kom jij de jeugdcommissie versterken?
We hebben je hard nodig!

JEUGDCOMMISSIE ZOEKT VERSTERKING

Na een jaar vol tegenslagen snakken we allemaal weer naar een ‘ouderwetse’ zaterdag op de korfbal. Zo eentje waarbij de dag al lekker vroeg begint met de Kangoeroes en uiteindelijk wordt afgesloten met een overwinning van het eerste. Uiteraard begeleidt met een heerlijke avondmaaltijd en lekkere drankjes. 

Op deze zaterdagen zijn er vele vrijwilligers die zorgen dat alle activiteiten in goede banen worden geleid. Ook de Jeugdcommissie heeft het afgelopen jaar helaas weinig activiteiten kunnen organiseren. Inmiddels kijken we met een positieve blik vooruit en zijn de voorbereidingen voor nieuwe toffe activiteiten voor het komende jaar weer gestart. Zo ook het 3-daagse jeugdkamp in de herfstvakantie. 

Voor dit aankomende seizoen zijn wij als commissie hard op zoek naar enthousiaste versterkingen. Jaarlijks worden er ongeveer zo’n 9 activiteiten gepland waar we met plezier aan werken. Zo zorgen we met z’n allen dat de jeugd van CKV Nieuwerkerk al jaren geregeld een leuke avond of dag beleefd. Lijkt jou het leuk om bij ons aan te sluiten en de kids te voorzien van mooie uitjes? Laat het ons dan vooral weten!

Groetjes van de Jeugdcommissie

Brenda, Ellenoor, Laura, Lisette, Jelmer en Wouter

PS: Heb je vragen? Stuur ons dan een mailtje op jeugdcommissie-ckv@hotmail.com of geef Ellenoor een belletje.

Bron afbeelding: archief

Meer berichten