Kerstkransen actie 2023

De dagen worden korter, kouder maar zeker ook gezelliger! Kortom: de kerstperiode komt er weer aan. En dus gaan we met elkaar weer keihard knallen voor onze jaarlijkse kerstkransen actie!

Dit jaar zal er weer langs de deuren gelopen worden. Echter kan wegens het succes van de afgelopen 3 jaar ook weer online verkocht worden! Dus ook nu rekenen we niet alleen op de hulp van jeugdteams, maar vragen we ook de senioren om te helpen met de verkoop. We gaan er vanuit dat het moet lukken om tenminste 20 kerstkransen per team te verkopen!

We zijn klaar om te knallen! Hoe gaan we dat doen?

Via deze link kom je terecht op het online kerstkransen formulier.

➡ Deze link kun je doorsturen naar je vrienden, familie of buren! Je kunt natuurlijk ook zelf het formulier voor hen invullen. Vergeet daarbij niet aan te geven voor welk team je de kerstkransen verkoopt. Kosten van de kerstkrans? Slechts €11,50 per kerstkrans, vers van de bakker!

➡ De verkoop kan vanaf vandaag beginnen via bovenstaand formulier en loopt t/m donderdag 15 december.

➡ We bezorgen de kerstkransen op donderdag 21 december in Nieuwerkerk en Nesselande. Daarnaast kunnen de kerstkransen ook worden opgehaald vrijdag 22 of zaterdag 23 december in de Kleine Vink. (Voor bestellingen van meer dan 20 kerstkransen maken we natuurlijk een uitzondering ;-)). De betaling vindt plaats via een betaalverzoek dat de bezorger deelt bij de bezorging.

➡En natuurlijk zijn er dit jaar ook weer mooie prijzen te winnen voor de 3 beste teams die het meeste verkopen. Wie weet win jij met je team een van deze 3 top prijzen! Verkopen maar!

We wensen jullie heel veel plezier met de verkoop van de kerstkransen. De vereniging is enorm blij met jullie hulp!

Met vrolijke groet,

De Kerstkrans Commissie

Meer berichten