CKV Nieuwerkerk

Kerstkransen actie 2022

De dagen worden korter, kouder maar zeker ook gezelliger! Kortom: de kerstperiode komt er weer aan. En dus gaan we met elkaar weer keihard knallen voor onze jaarlijkse kerstkransen actie!

Na het succes van de afgelopen 2 jaar gaan we ook dit jaar de verkoop weer volledig digitaal doen! Dus ook nu rekenen we niet alleen op de hulp van jeugdteams, maar vragen we ook de senioren om te helpen met de verkoop. We gaan er vanuit dat het moet lukken om tenminste 20 kerstkransen per team te verkopen. En natuurlijk is er weer volop kans op mooie prijzen!

We zijn klaar om te knallen! Hoe gaan we dat doen?

Via deze link kom je terecht op het online kerstkransen formulier.

➡ Deze link kun je doorsturen naar je vrienden, familie of buren! Je kunt natuurlijk ook zelf het formulier voor hen invullen. Vergeet daarbij niet aan te geven voor welk team je de kerstkransen verkoopt. Kosten van de kerstkrans? Slechts €11 per kerstkrans of €20 voor twee stuks, vers van de bakker! (Ja, inderdaad dit is een euro duurder dan vorig jaar, maar helaas is de inkoopprijs dit jaar gestegen).

➡ De verkoop kan vanaf vandaag beginnen via bovenstaand formulier en loopt t/m donderdag 15 december.

➡ We bezorgen de kerstkransen op donderdag 22 december in Nieuwerkerk en Nesselande. Daarnaast kunnen de kerstkransen ook worden opgehaald donderdag 22 of vrijdag 23 december in de Kleine Vink. (Voor bestellingen van meer dan 20 kerstkransen maken we natuurlijk een uitzondering ;-)). De betaling vindt plaats via een betaalverzoek dat de bezorger deelt bij de bezorging.

➡ Er zijn weer prijzen te verdienen! Het team met de meest verkochte kerstkransen krijgen allemaal een rugtas van Sport Emotion. Het team dat tweede wordt ontvangt een cheque die in de kantine van de Kleine Vink te besteden is. En tot slot krijgt de derde plek twee gloedje nieuwe korfbal ballen.

We wensen jullie heel veel plezier met de verkoop van de kerstkransen. De vereniging is enorm blij met jullie hulp!

ps: we zoeken nog steeds bezorgers die op donderdag 22 december kunnen helpen bezorgen. Wil je een steentje bijdragen? Stuur een mailtje naar ckvkerstkrans@gmail.com.

Met vrolijke groet,

De Kerstkrans Commissie

Meer berichten