Bestuur

Er komt veel op ons af!

Beste leden, ouders van jeugdleden en andere geïnteresseerden!

Er wordt momenteel volop gekorfbald in competitieverband door alle leeftijden! We kunnen ons bijna niet meer voorstellen dat dit niet mogelijk was. Ook hebben we al een paar prachtige zonnige dagen gehad, met elkaar rondom onze kantine langs de velden. Genieten! De weersomstandigheden zorgden ervoor dat we niet in onze kantine hoefden te schuilen voor de regen. Dat zal de komende weken vast ook wel eens anders zijn!

Ook dan is het zaak om ons aan de Corona-regels te houden. En zolang we geen check doen op vaccinatie of coronatest, mogen we geen zitplaatsen aanbieden in de kantine en mogen we ook geen consumpties nuttigen in de kantine.

Over een paar weken begint het zaalseizoen. Het vooruitzicht dat we na zo’n lange tijd weer met elkaar mogen korfballen in onze prachtige sporthal maakt ons als bestuur heel blij!

Organisatorisch komt er voor het korfballen in de zaal echter heel veel op ons af vanwege de geldende maatregelen. Dit kunnen wij, met de bestaande groep vrijwilligers die de zaalwedstrijden normaal organiseren, niet realiseren.

Daarom willen we heel graag een speciaal Coronateam oprichten. Samen met dit team laten we ons informeren door KNKV en gemeente over wat er van ons verwacht wordt en daar gaan we vervolgens mee aan de slag.

Denk aan regels voor entree, kaartverkoop, coronacheck uitvoeren, kantine inrichten naar de regels etc. etc.

We kunnen straks alleen met elkaar genieten van zaalkorfbal als we de randvoorwaarden goed hebben ingevuld. En daarvoor hebben we JOU keihard nodig. Jong en oud, lid of ouder. Echt iedereen kan ons hierbij helpen! Je wilt er toch niet aan denken dat we in een lege sporthal moeten spelen zonder publiek!? Jij wilt toch ook genieten van die fantastische wedstrijden!?

Meld je daarom snel aan voor het CKV Coronateam door een mailtje te sturen naar secretariaat@ckvnieuwerkerk.nl

Dank jullie wel!

Bestuur CKV Nieuwerker

Meer berichten