JTC en Bestuur

Dringende oproep vanuit JTC en bestuur:
Trainer/ coach voor 2 ploegen nodig: C3 en C5!  

Alle jeugdteams staan weer te trappelen om die lekkere trainingsavonden en die spannende competitiezaterdagen te beleven. Er zijn  al heel veel team ingevuld maar er is echter ook een probleem; de C3 en C5 hebben nog geen trainer/ coach.

Naast een trainer/ coach voor de C3-C5 kunnen we ook nog extra handen gebruiken bij de lagere jeugdteams, dus ben je bereid om met enige regelmaat (hoeft niet eens wekelijks) te kunnen assisteren dan horen we je ook graag.

Het oplossen hiervan is echt noodzakelijk om ook deze teams met enthousiaste jeugdleden een mooi seizoen te laten hebben. We hebben een grote vereniging met veel potentieel aan jeugdtrainers en daarom kan het niet zo zijn dat het ons niet lukt om ook voor deze teams een trainer te hebben. Het gaat om een 1-2 trainingen per week en een wedstrijd op zaterdag. De ervaring leert dat het ontzettend leuk, gezellig en leerzaam is om een ploeg te trainen en te coachen. Ook is het mogelijk om als groep of als team de verschillende trainingen en wedstrijden met elkaar te verdelen.

De dringende oproep is dus: help deze teams en meld je z.s.m. aan als trainer/begeleider voor de C3 en C5, individueel/als groepje/of met je gehele team! Ook als je kan ondersteunen bij de lagere jeugdteams dan horen we je graag. 

Reacties naar: JTC@ckvnieuwerkerk.nl of diet.cor@hotmail.com

Namens de JTC en het bestuur,

Groeten,

Diederich Cornelisse

Meer berichten