BESTUUR

Bestuurslid Technische Zaken gezocht

Beste leden en ouders van leden,

Een aantal weken geleden stuurde ik dit bericht ook. Helaas heeft dit nog geen invulling van de functie opgeleverd. Graag breng ik deze oproep dan ook nogmaals onder uw/jouw aandacht!

Bij de start van dit seizoen was de portefeuille technische zaken nog in handen van Ronald Verbeek. In december stopte echter de trainer van onze selectie en toen heeft Ronald ervoor gekozen om in dit gat te springen.

Zowel hoofdtrainer als bestuurslid zagen wij als een ongewenste combinatie en op dat moment is Matthijs Lansbergen vanuit de TC ingestapt als bestuurslid. Heel fijn dat beiden op dat moment een gat wilden dichten!.

Matthijs heeft recent echter aangegeven vanaf het nieuwe seizoen toch weer terug te willen keren naar zijn rol in de TC en hierdoor is er nu
een vacature bestuurslid Technische zaken.

Wie gaat hem vervangen?

Als bestuurslid woon je de (maandelijkse) bestuursvergaderingen bij en houd je je vanuit dien hoofde dan ook bezig met het totale beleid van onze club.
Daarbij bestaan de taken hoofdzakelijk uit het vormgeven van het korfbaltechnisch beleid van de club. Hiervoor fungeer je als vraagbaak en sparringpartner voor de Jeugd technische commissie en de Technische Commissie.

Gelukkig zijn beide commissies goed ingevuld en bestaan daar op dit moment geen vacatures.
Graag hoor ik als je denkt hier voor open te staan, maar ook als je namen kent waarvan jij denkt dat hij/zij geschikt zou kunnen zijn.
En als je graag meer info wilt hebben, kunnen we die uiteraard altijd verstrekken!

mvg
Arjan Dijkshoorn, voorzitter
0611516717

Bron afbeelding: archief

Meer berichten