De basketbal op het veld

Beste leden, ouders van leden, en lezers,

Voor de oplettende kijker die langs de Kleine Vink liep afgelopen maandag moet vreemd opgekeken hebben. Er werd niet met een gele bal overgegooid, maar met een rode bal op het kunstgras gestuiterd.

Nood breekt wetten ! Afgelopen maand werden wij benaderd door onze collega sportvereniging de basketbal. Nog immer mogen zij niet binnen sporten. Daar waar de officiële instanties geen thuis geven, ontvangen wij graag de basketbal op ons kunstgrasveld.

In navolging van eerder de dansschool uit Nieuwerkerk te hebben mogen ontvangen, trainen nu met alle beperkingen van dien de Nieuwerkerkse basketbal vereniging vooralsnog op de maandag op de Kleine Vink.

Sportverenigingen dienen elkaar in deze vreemde tijd zo goed en zo kwaad mogelijk te helpen en te ondersteunen. Ik ben er trost op dat ons bestuur dit ter harte neemt en deze gelegenheid biedt.

Sporthal de Kleine Vink, onze thuis basis zou beter de Kameleon genoemd kunnen worden, of het nou vluchtelingen zijn die we moeten huisvesten, of we in binnen 24 uur de GGD in de kantine en hal moeten laten, dansscholen, basketballers, voortgezet onderwijs het vindt altijd wel gehoor bij ons.

Binnen onze mogelijkheden dragen wij wel ons steentje bij, noem ons zeurdozen, lastig, over de voorzitter moet de winter heen, en wat al niet meer. Wij behartigen enkel en alleen de belangen van de vereniging, en dragen daarbij graag bij aan alle sociale aspecten die op ons afkomen.

We wensen de basketbal veel speel-sport plezier op de velden van de Kleine Vink, hopelijk ligt er niet te veel zand op het kunstgras en stuitert de bal lekker door.

Als er water op het veld staat, misschien meld de barracuda zich dan ook nog 🤪.

Met sportieve groet,

Alfred Huijser