Barcommissie

BARDIENSTEN 2022/2023

Beste leden,

Het seizoen gaat weer bijna beginnen en de eerste oefenwedstrijden hebben ook weer plaatsgevonden.
Zoals ieder seizoen is het draaien van bardiensten ook dit seizoen weer een belangrijke taak. Voor zowel spelers als voor de ouders en verzorgers.
Zojuist is het bardienstenschema weer online gezet.
Her en der kunnen nog wijzigingen komen, wanneer dit het geval is dan nemen wij uiteraard contact op.

Zoals ieder seizoen willen wij iedereen benadrukken dat, mocht je verhinderd zijn en je je bardienst niet kan draaien, zelf op te lossen middels ruilen met andere ouders/verzorgers/spelers/speelsters.

Als je nu al ziet een keer niet te kunnen, neem dan vervroegd actie.
Mocht je een extra steentje willen bijdragen in het draaien van bardiensten (bij voorkeur rond ochtenduren en spitsuren tijdens Nieuwerkerk 1&2) neem dan even contact met ons op.
Iedereen weer veel succes dit seizoen en tot snel in onze mooie kantine.

Met vriendelijke groet, namens de voltallige barcommissie

Sander Thomas
Barcommissie CKV Nieuwerkerk