JC

Afsluitdag 2.0

Wellicht het begin van een nieuwe traditie…

Door allerlei omstandigheden kon ons traditionele beachkorfbaltoernooi dit jaar niet doorgaan.
Maar wat een ochtend kregen we ervoor terug!

Op een zonnige Kleine Vink meldden zich rond 10:00 ruim 100 jeugdleden van de F t/m B voor de laatste jeugdcommissie activiteit van dit seizoen. De teamindeling werd bekeken, er werd gezocht naar kinderen in een shirt met dezelfde kleur. Ook werd er door F’jes en D’jes met een beetje spanning gekeken naar de hogere palen dan waar zij normaal op speelden. Zou het lukken om te scoren?

Om 10:15 startten de eerste wedstrijden, in gemixte teams, op maar liefst zeven veldjes tegelijk. Petje af voor onze DCB-jeugd die zonder scheidrechter speelde deze ochtend. Er werd super sportief gespeeld en doorgewisseld. En, niemand was het oneens met de arbitrage J Onze complimenten! Ondertussen kwamen ook meer toeschouwers een kijkje nemen op de Kleine Vink en ook zij genoten van de sportieve duels.

De teams die niet speelden ontdekten ondertussen voorzichtig de zeepbaan die was aangelegd op de chillhill, die deze ochtend omgetoverd werd in een heuse glibberhill. Ook voor de inwendige mens werd gezorgd, in de pauze met limonade en een (gezonde) snack. Na afloop van de wedstrijden met, hoe kan het ook anders bij een jeugdcommissie activiteit, een broodje knakworst met saus. Voor de winnaars was er uiteraard ijstaart! Uiteraard was er nog volop ruimte voor waterpret!

Wij willen de ouders die geholpen hebben achter de bar en in de keuken bedanken. Grote dank ook Kevin achter de wedstrijdtafel

Met deze laatste activiteit is ook ons seizoen ten einde gekomen. We nemen als commissie na dit seizoen helaas afscheid van Lisette Reijntjes-Datema en Bas Stuurstraat. Ook via deze weg bedankt voor jullie (vele jaren) werk voor de jeugd van CKV Nieuwerkerk.

Na een korfballoze zomer zullen wij ook volgend seizoen weer allerlei toffe activiteiten voor de jeugd gaan organiseren. Zit je volgend jaar in de E t/m B? Zet dan 28-30 oktober vast in de agenda. Dan zullen we weer op kamp gaan naar ’t Campvelt in Doornspijk. De commissie is ook alweer op volle sterkte. Maaike de Heer, Fieke de Vries en Alexander Cornelisse staan klaar om volgend jaar plaats te nemen in de commissie. Deze bestaat volgend seizoen verder uit: Wouter Wilhelm, Mika de Ruiter, Ashwin Bäcker, Kars Kranenburg, Anne Kalkman, Anouk van Santen, Jolien Baljeu en Laura van den Bosch.

We wensen iedereen een fijne zomer en tot volgend seizoen!

De Jeugdcommissie

Meer berichten