Jeugdcommissie

Jeugdcommissie uitje naar Bounce Valley groot succes!

Vrijdagavond 4 februari mochten we officieel weer een leuke activiteit organiseren. Dit keer werden de kinderen uit de E en D uitgenodigd voor een super leuke avond springen’ bij Bounce Valley!

Gezien het aantal teams binnen de E en D hebben we vooraf de organisatie gemaild met de vraag of er een reservering mogelijk was voor circa 50 kinderen. Speciaal voor ons is er een mooie aanbieding gemaakt, waardoor wij voor een schappelijk bedrag een uitje konden organiseren. Twee dagen nadat de inschrijving online stond hadden we al rond de 70 aanmeldingen! WAUW! Na 80 aanmeldingen en zelfs nog een reserve inschrijflijst hebben we de reserveringen stop moeten zetten.

Bounce Valley heeft een grote spring- en luchtkussenpark met allerlei activiteiten erin verwerkt. Zo is er voor ieder wat wils. van wipe-out tot bouncing voetbalveld tot een obstable run. Na een ronde rennen konden de kinderen onbeperkt keren een beker limonade vullen. De 1,5 uur springen vloog voorbij!

We willen Bounce Valley bedanken voor de mooie aanbieding en het soepel verlopen van de avond. We hopen nog eens terug te mogen komen!

Groeten van alle Jeugdcommissie leden

Meer berichten