BESTUUR

Vier op een rij!

Gisteren wederom weer een heel mooie dag voor de club.
Vele supporters met een hart reisden naar Kinderdijk en zagen daar in een mooie maar ook spannende wedstrijd ons 1e kampioen worden (zie verder uitgebreid verslag op de site). Mooi om te zien dat we weer met zovelen aanwezig waren.

Wat even zo mooi was dat niet alleen ons 1e, maar ook het 2e, 3e en 4e, zich tot kampioen mochten kronen dit veldseizoen. Vier op een rij dus!
Gaaf dat we als club ons zo in de breedte kunnen ontwikkelen naar een hoger niveau.
En dan heb ik het ook nog niet over de zovele jeugdkampioenen. Al twee weken geleden zag ik de eerste kampioenen voorbijkomen en daar kwamen er vorige week en afgelopen zaterdag dus nog heel wat bij. Gefeliciteerd allemaal!

Wie het spel kent, weet dat je vier op een rij zowel horizontaal, verticaal als diagonaal kunt halen. Senioren 1-4 kampioen; voor mij overduidelijk een horizontale winst!

Nog meer kampioenen?
Ja zeker, er zijn nog meer kampioenen, en dat zijn onze scheidsrechters.
Vorige week was het officieel week van de scheidsrechter, maar eigenlijk zou het misschien wel elke week, week van de scheidsrechter moeten zijn.
Week in week uit fluiten van wedstrijden, zowel binnen als buiten de club. Afreizen meestal alleen, zonder teamgenoten en supporters, maar toch elke week dus de plicht vervullen.
Grote bewondering voor hen.
Feliciteer en bedank hen, soms zomaar tussendoor, als ware kampioen!!

Met sportieve groet,
De voorzitterdt

Meer berichten