BESTUUR

Iconen!

 

Afgelopen vrijdagavond was weer een bijzonder mooie avond voor onze club.

Op de Algemene Ledenvergadering, met een heel mooie opkomst, konden we o.a. onze nieuwe tekst van de statuten vaststellen.

Daarnaast zijn we door alle commissies geïnformeerd over het werk dat ze doen, gedaan hebben afgelopen jaar en gaan doen in het huidige jaar.

Ook zijn we bijgepraat over het werk van de vertrouwenspersonen en mocht Rob van Sprang voor het laatst verantwoording afleggen over het financiële beleid van de Club. Mooi om te horen dat we er financieel gelukkig nog steeds goed voor staan.

Het slotakkoord van de vergadering was dit jaar heel bijzonder.
Liefst 3 leden werden tijdens de Algemene Ledenvergadering benoemd tot Leden van Verdienste. Wat dacht u van 22 jaar penningmeester (Rob van Sprang) of 25 jaar bezig met het technische beleid van de club (Ruud Hogeweg) en niet te vergeten meer dan 30 jaar commissie van beheer (Aat de Groot).
Vrijwilligers, die niet veel op de voorgrond staan, maar achter de schermen bergen werk verzetten; vrijwilligers om trots op te zijn!

Je hebt echter altijd baas boven baas😊
Twee leden werden zelfs benoemd tot erelid van de club!
Leen Vogelaar en Gerda van der Knaap.

Vanwege haar vakantie tijdens de ALV hadden we Gerda al voorgedragen tijdens de vrijwilligersavond eind augustus. En tijdens de ALV kwam de voordracht van Leen daar dus bij. Beide meer dan 50! jaar met hart en ziel voor de club bezig geweest (en stiekem nog steeds 😉)
Wat mogen wij als club ongelofelijk trots zijn op hen!

 

Met verenigde groet,

De voorzitterdt

Meer berichten