JTC

Bas van Schaik geselecteerd voor het RTC Zuid-West team U17 2021

Afgelopen weken vonden selectietrainingen plaats voor een plekje in de districtselectie van Zuid-West U17. Ruim 100 14/15/16-jarige talenten uit Zuid-West Nederland (grofweg regio Rotterdam, Dordrecht en Zeeland) trainden bij DeetosSnel voor een plek in het districtsteam. Zes van onze jeugdige talenten waren namens ckv Nieuwerkerk uitgenodigd: Cato Korteweg, India van de Burgt, Ilvi, de Ruiter, Claudia Ramondt, Bas van Schaik en Alexander Cornelisse. Na twee selectierondes haalde Bas van Schaik de eindselectie die bestaat uit 10 heren en 10 dames en waar PKC hofleverancier is met liefst 8 spelers. Bas zal nu het komend half jaar tweewekelijks met dit team trainen en toewerken naar het Talenten Pre-Challenge toernooi in oktober en het Talenten Challenge toernooi in Rotterdam eind december waar de districtsteams van Nederland en de jeugdselecties van andere landen het tegen elkaar opnemen. Van harte gefeliciteerd Bas en heel veel plezier en succes!

JTC ckv Nieuwerkerk

Meer berichten