Inspiratieavond topsport ckv Nieuwerkerk

Beste leden,

Ons verenigingsleven staat inmiddels alweer een behoorlijke tijd stil. Dat betekent niet dat CKV Nieuwerkerk ook helemaal stil staat. We zijn nog steeds een ambitieuze korfbalclub die, ondanks alle tegenslagen, staat te popelen om de top te bestormen!

En topkorfbal, dat is waar we het binnenkort graag met jullie over willen hebben!

In opdracht van het bestuur heeft het Technisch Hart van CKV Nieuwerkerk plannen en ideeën uitgewerkt voor het topsportbeleid van onze club.

Wat heeft CKV Nieuwerkerk nodig om binnen korte tijd bij de top tien van korfballend Nederland te horen? Welke keuzes moeten daarvoor gemaakt worden op het gebied van accommodatie, financiën, scouting, organisatie, sponsoring, spelers en begeleiding? En willen we dat eigenlijk wel?

Allemaal zeer interessante punten waar het Technisch Hart zich de afgelopen periode over heeft gebogen.

Op maandag 22 maart om 19:30 uur willen wij met elkaar praten over dit topsportbeleid en mensen informeren en inspireren. Is CKV Nieuwerkerk bereid en klaar om de keuzes te maken die bij topsport horen?

Het Technisch Hart heeft daarom een inspiratieavond georganiseerd voor de leden van CKV Nieuwerkerk en andere geïnteresseerden die een binding hebben met onze club.

Tijdens deze avond, die uiteraard digitaal zal plaatsvinden, zult u niet alleen door de leden van ons Technisch Hart geïnspireerd worden. Ook korfbal bondscoach Jan Niebeek (jarenlang coach van TOP Sassenheim) en korfballegende Leon Simons (jarenlang coach Nieuwerkerk 1) nemen het woord tijdens deze avond. Zij kunnen ons als geen ander meenemen in het proces van (het worden van) een topclub.

Wij hopen op een goed bezochte avond, omdat wij ook benieuwd zijn naar het draagvlak binnen onze club ten aanzien van het topsportbeleid.

U kunt zich voor deze avond aanmelden via het volgende e-mailadres: pr@ckvnieuwerkerk.nl

Meer informatie ontvangt u dan via de e-mail.

Als bestuur laten we ons graag inspireren. We hopen veel van jullie ook! Tot de 22e!

Bestuur CKV Nieuwerkerk

Bron afbeelding: archief