Beheerscommissie

Gezocht: Sleuteladres Kleine Vink

Beste Leden,

Vanaf de start van het nieuwe seizoen 2022-2023 ( = einde juli 2022 ) zoeken wij een nieuw sleuteladres voor De Kleine Vink.

Na VELE jaren gaat de familie Voordendag er mee stoppen wat wij natuurlijk HEEL jammer vinden !!

Wij zijn hen uiteraard zeer dankbaar dat zij deze taak al die jaren op zich hebben genomen. Het is erg plezierig een vertrouwde  en vaste plek te hebben voor de vereniging sleutels.

Om deze sleutels van De Kleine Vink een nieuw thuis te geven zoeken wij U als nieuw sleuteladres : Meld u aan :  beheer@ckvnieuwerkerk.nl

Wat houd deze taak in:

• U beheert de toegang sleutelbos voor de trainers.

Op maandag t/m vrijdag word deze trainers sleutelbos gehaald door de eerste trainer van die dag, niet eerder dan 20 minuten vooraf aan de eerste trainingstijd. Dit is meestal rond 17:45 uur.

• U beheert de toegang sleutelbos voor de kantine / bardiensten, samen met een wisselgeldzakje.

Op vrijdag op een door u vooraf bepaalde tijd, of specifiek in overleg met u,  word deze kantine sleutelbos gehaald voor de eerste Bar-1 bardienst van die zaterdag.

• Tussentijdse bezigheden in De Kleine Vink zoals vergaderingen van commissies, wedstrijden in de avonduren en andere uitzonderlijke gebeurtenissen zijn allemaal in overleg om de dan benodigde toegang sleutelbos op te halen.

Op alle dagen worden de gehaalde sleutelbossen retour gebracht en in de brievenbus gedaan door de afsluitende trainer, commissie en/of bardienst.

De penningmeester / financiële commissie zal zorgdragen voor het vernieuwen van het wisselgeld zakje.

Het is een taak welke dus op bijna iedere door-de-weekse dag dus wel wat aandacht vraagt, ook al is het maar één minuut om een sleutelbos af te geven. Het seizoen loopt van begin Augustus t/m einde Mei / begin juni.

Daarbij zijn in schoolvakanties in de basis geen trainingen geplant.  Het is dus niet altijd gemakkelijk maar zoals elke taak is dat met vele handen wel lichter te maken.

Communicatie naar u als sleuteladres is in deze cruciaal om het voor alle partijen helder en duidelijk te houden voor het beheer van de sleutels.  Vaak is de communicatie met een Whatsapp bericht al voldoende om het een en ander goed af te stemmen.

Er is bij afwezigheid, uw vakanties en/of bijzondere omstandigheden altijd een backup sleuteladres te vinden.

Als er vragen zijn omtrent deze vacature – schroom niet mij te contacten.

Groeten,

Aat de Groot