Corona update – Scandienst

Om ervoor te zorgen dat we de komende zaalcompetitie kunnen genieten van heerlijke zaterdagen in onze sporthal de Kleine Vink, hebben we jullie hulp nodig. Voor de wedstrijdzaterdagen zijn we hard op zoek naar leden die willen helpen bij het scannen van de coronacheck app. Via deze link kun je jezelf eenvoudig aanmelden en een tijdsblok kiezen waarop je kunt helpen. Wat houdt die shift van 2 uur in?

Wedstrijdzaterdagen:

• Op de website van CKV Nieuwerkerk komen deze week voor alle wedstrijdzaterdagen tijdsblokken van 2 uur tussen 8.00 uur -23.00 uur open te staan.
  • Per tijdsblok van 2 uur is er 1 vrijwilliger nodig (tijdens NWK 1 en 2: 2 vrijwilligers); een vrijwilliger download de officiële scanner-app op de eigen telefoon. Tafel, stoel, groene hesjes “coronacrew” zijn aanwezig.
  • Iedereen 18+ die binnenkomt, wordt bij de ingang gescand en ID gecheckt.
  • Zonder geldig CTB wordt geen toegang verleend.
  • Eenmaal binnen kun je in de kantine en sporthal vrij bewegen met inachtneming van de basisrichtlijnen en gezond verstand.
  • Bij ongewenste situaties wordt het bestuur/coronateam ingelicht

Voor vragen kun je mailen naar corona@ckvnieuwerkerk.nl

We hopen op een heel mooi zaalseizoen!

Namens het voltallige bestuur

Alfred Huijser