Corona-spelregels CKV Nieuwerkerk

Update 24-11-2021

Wij houden ons aan de maatregelen die de overheid gesteld heeft met als doel besmettingen te voorkomen. Wij snappen dat dit impopulaire maatregelen betreft maar we staan voor de gezondheid van onze medemens. De spelregels van de overheid zijn toegepast op de locatie bij CKV Nieuwerkerk en kunnen daarom verschillen met elders.

Tip: controleer bij iedere accommodatie die u bezoekt de daar geldende spelregels.

Alle trainingsdagen doordeweeks (ma-vrij):

• Er is geen publiek toegestaan.
  • De kantine is gesloten.
  • Ieder team vanaf de A-junioren wijst zelf een verantwoordelijke aan: de aanvoerder of een corona-aanspreekpersoon.
  • Deze persoon downloadt de officiële app en scant voorafgaande aan iedere training alle 18+ medespelers.
  • Op de lijst in de sporthal wordt door deze verantwoordelijke namens het hele team afgetekend/getekend dat iedereen op die datum een geldig CTB heeft en dat dat is gecheckt inclusief de identiteit.
  • De checklijst wordt wekelijks vernieuwd en gecontroleerd door het coronateam.

Wedstrijdzaterdagen:

• Er is geen publiek toegestaan in de sporthal en in de kantine.
  • Het zicht naar de sporthal is middels gordijnen belemmerd.
  • Teams die klaar zijn met hun wedstrijd moeten binnen 15 minuten zich uit de hal begeven.
  • Het is toegestaan voor teams die klaar zijn met hun wedstrijd om een drankje te nuttigen in de kantine met een vaste zitplaats.
  • Kantine sluit uiterlijk 20:00 uur.
  • Bij binnenkomst worden spelers/functionele vrijwilligers/coaches/uit-chauffeurs van 18 jaar en ouder gescand op het Coronatoegangsbewijs (CTB) en wordt de identiteit gecheckt.
  • Voor bezoekende teams zullen wij maximaal 3 rijders toestaan die middels een CTB toegang krijgen tot ons complex en mogen zo bij uitzondering ook in de hal op de tribune plaatsnemen met inachtneming van de geldende maatregelen als 1,5m! afstand.
  • Voor de overige ouders/supporters geldt: kom niet naar de sporthal! U heeft geen toegang tot de accommodatie. Indien mogelijk kunt u de wedstrijden de gehele dag via de livestream elders volgen.
  • Bij ongewenste situaties wordt het bestuur en/of coronateam ingelicht.
  • Voor spelers/functionele vrijwilligers/coaches/uit-chauffeurs die een consumptie willen nuttigen in de kantine is een vaste zitplaats verplicht.
  • Uit spelende teams van CKV Nieuwerkerk dienen te verzamelen en te vertrekken vanaf de parkeerplaats.
  • Wij adviseren om in alle gevallen mondkapjes te dragen in de auto.

Let op: Voor de uitzondering die het NOC/NSF gebruikt voor teambegeleiders en vrijwilligers hanteren we voor iedereen de volgende aanvullende beleidsregel:

CKV Nieuwerkerk maakt geen uitzondering in de toegangscontrole. Voor de uitzonderingsregel voor teambegeleiders of andere vrijwilligers zoals de NOC/NSF omschrijft, moet vooraf melding gedaan worden bij het bestuur.

Voor bezoekende verenigingen:

Hierbij verzoek ik u om, gedurende de periode dat de landelijke regels gelden, een melding te doen bij het bestuur indien er leden van uw vereniging gebruik willen maken van deze uitzonderingsregel, bij het bezoeken van de accommodatie van CKV Nieuwerkerk. Deze personen kunnen zich vooraf aanmelden bij het bestuur via secretariaat@ckvnieuwerkerk.nl. Met deze vooraanmelding zullen wij de toelating goed kunnen begeleiden zonder dat er onduidelijke situaties ontstaan.

We vragen u om ons beleid rondom de coronamaatregelen te delen met de teams die bij ons komen spelen.

Hartelijk dank voor uw medewerking en succes in de competitie!

Namens het bestuur van CKV Nieuwerkerk,

Alfred Huijser, voorzitter