Vrienden van CKV

Op 1 November 2013 is binnen onze club het initiatief genaamd "Vrienden van CKV" van start gegaan.

Vrienden van CKV is een club van leden, ondernemers en mensen verbonden met CKV Nieuwerkerk die zich ten doel gesteld heeft om middels acties en activiteiten jaarlijks een substantieel deel van de begroting van CKV Nieuwerkerk te kunnen garanderen.

CKV Nieuwerkerk is een ambitieuze vereniging die zowel in de breedte als qua niveau aan wil sluiten bij de top van het Nederlandse korfbal. Om dit doel te realiseren is er behoefte aan additionele financiële ruimte. Vrienden van CKV wil minimaal 10% van de jaarlijkse begroting garanderen, opdat ook in tijden van groei de bijdrage van CKV Nieuwerkerk mee zal groeien.

De Vrienden van CKV dragen de club een warm hart toe en vinden het zelf ook plezierig om met gelijkgestemden leuke en interessante activiteiten te ondernemen, waarbij korfbal niet altijd het thema hoeft te zijn!

Wilt u meer weten over Vrienden van CKV stuur dan svp een mailtje naar pr@ckvnieuwerkerk.nl en wij nemen contact met u op.