null Le Credit Sportif

Le Credit Sportif is in 2008 opgericht om bestuurders en vrijwilligers een gebruiksvriendelijk kassasysteem te kunnen bieden waarmee de kantineexploitatie kan worden geoptimaliseerd. Voor het concept ontving Le Credit Sportif in 2009 de KPMG Innovatieprijs. Dat er grote behoefte bestaat aan het ontwikkelde product mag blijken uit het feit dat in relatief korte tijd contracten werden gesloten met inmiddels ruim 500 sportverenigingen.

De bedrijfsvoering kenmerkt zich door korte lijnen en grote betrokkenheid. De mensen achter Le Credit Sportif hebben zelf grote affiniteit met sport en hebben daardoor scherp zicht op hoe de gemiddelde sportvereniging wordt gerund. Dat maakt hen tot gewaardeerde sparringpartners voor clubbestuurders. Inmiddels bestaat het team van Le Credit Sportif uit 18 medewerkers. Ook de kantine van CKV Nieuwerkerk maakt dankbaar gebruik van de diensten van Le Credit Sportif. De samenwerking wordt met deze sponsoring uitgebreid en daar zijn we zeer blij mee!