CKV Nieuwerkerk

null Mtel

 
 
Mtel is een specialist in het optimaliseren van klantcontact. Voor alle bedrijven, instellingen en overheden die afhankelijk zijn van het foutloos, efficiënt en effectief afhandelen van klantcontacten en op zoek zijn naar professionaliteit, vertrouwen maar ook gemoedsrust is Mtel de partner voor het op- en uitbouwen van klantrelaties. Mtel onderscheidt zich door een proactieve houding en op maat gesneden oplossingen gebaseerd op hoogwaardige technische producten, applicaties en diensten.

Mtel biedt een compleet portfolio aan ICT / telecom diensten waarmee u uw klantcontact kunt aansturen en monitoren. In de dienstverlening van Mtel draait alles om de klanten van hun klanten. Het is essentieel dat zij u kunnen bereiken maar ook dat u hen kunt bereiken. De basis begint bij optimaal klantcontact.

Met ruim 20 jaar ervaring en honderden klanten beschikt Mtel over de zakelijke en technische expertise om betrouwbare, schaalbare en flexibele klantcontact oplossingen te realiseren. Circa 20% van al het inkomende telefoonverkeer in Nederland wordt door Mtel afgehandeld, wat neerkomt op ruim 80 miljoen klantcontacten per jaar. Ongetwijfeld heeft ook u, zonder het te weten, al eens contact gehad via Mtel.
 
Lees meer: www.mtel.nl