PR-Commissie

Met de opening van sporthal de Kleine Vink in oktober 2011 werd de PR-commissie nieuw leven ingeblazen. De commissie, die onder meer verantwoordelijk is voor het aantrekken van nieuwe sponsoren en het onderhouden van de contacten met die sponsoren, bestaat sindsdien uit de volgende leden: Harry van Streun, Duco de Ruiter, Ronald Verbeek, Tim Nome, Mathijs Kelder en vanuit het bestuur Alfred Huijser. De enthousiaste commissie probeert een keer per maand bij elkaar te komen en verricht op de achtergrond veel werk om sponsors aan de club te verbinden en om Nieuwerkerk zo goed mogelijk naar buiten te ‘verkopen’.

U kunt de leden van de PR-Commissie altijd even aanschieten als u ideeën heeft over de sponsoring of misschien zelfs een nieuwe sponsor voor ons in de aanbieding heeft. De PR-Commissie is per e-mail te bereiken op pr@ckvnieuwerkerk.nl.

De volgende leden maken deel uit van de PR-Commissie:

Voorzitter Harry van Streun   E-mail
Algemeen lid Alfred Huijser
Algemeen lid Duco de Ruiter
Algemeen lid Tim Nome
Algemeen lid Ronald Verbeek
Algemeen lid Elles Puijmbroeck

Voor de vereniging

Naast het aantrekken van sponsoren is de PR-Commissie ook betrokken bij tal van andere activiteiten, zowel binnen- als buiten de vereniging. Van de wedstrijden van het vlaggenschip worden wedstrijdverslagen geplaatst en verstuurd naar (lokale) media. Ook de aankleding van het sportpark en de sporthal valt binnen het takenpakket van de PR-Commissie. Bij de wedstrijden van het vlaggenschip worden programmaboekjes gedrukt, wordt een balsponsor gezocht en wordt de wedstrijd met oplopen in de sportlight en muziek extra bijzonder gemaakt. Daarnaast organiseert de commissie acties, zoals de kerstkransenactie, om geld te genereren voor de club. Ook beheert de commissie de eigen kledinglijn van CKV Nieuwerkerk in samenwerking met kledingleverancier Muta. Eens in de zoveel tijd wordt een passessie georganiseerd, waarbij de leden de kleding van Nieuwerkerk (sokken, broekjes, rokjes, shirts, sporttassen, traininsgpakken etc.) kunnen passen en bestellen.