Jeugd Commissie

Spelletjesavonden, het Sinterklaasfeest, voorstellingen, beachkorfbal en creatieve avonden… Zomaar een greep uit de activiteiten die de Jeugdcommissie van CKV Nieuwerkerk organiseert!!! Jaarlijks organiseren we meerdere activiteiten voor de jeugd van onze vereniging;  van de oudste Kangoeroes tot en met de C-aspiranten. Terugkerende hoogtepunten zijn elk jaar weer het superleuke herfstkamp en de F-pupillendag!

De Jeugdcommissie bestaat uit acht enthousiaste leden die van iedere activiteit een feest proberen te maken.

Leden van de Jeugdcommissie:
Matthijs Lansbergen Voorzitter
Lisette Datema Penningmeester
Rosanne Lansbergen Notulist
Jelmer Huijser Website
Ellenoor van der Knaap Mail
Tess Collee EHBO
Kirsten de Lange Kamphuis
Max den Hartog Lid

De Jeugdcommissie houdt jullie op de hoogte van alle activiteiten door middel van de website,  het uitdelen en mailen van flyers en via Facebook.com/JeugdcommissieCkvNieuwerkerk!

Voor vragen en opmerkingen rondom de Jeugdcommissie kunt u mailen naar: